Πέμπτη, 21 Σεπτεμβρίου, 2023
spot_imgspot_img
More

  ΠΡΟΣΦΑΤΑ

  Νέου τύπου ΤΥΔΚ για στήριξη μικρών και νησιωτικών δήμων

  Νέου τύπου ΤΥΔΚ για στήριξη μικρών και νησιωτικών δήμων , σχεδιάζει το Υπουργείο Εσωτερικών, που θα λειτουργήσει όπως η πρώην ΤΥΔΚ (Τεχνική Υπηρεσία Δήμων και Κοινοτήτων),

  το οποίο θα προωθεί κάθε είδος έργου μικρού και μεγάλου σε κάθε δήμο που δεν μπορεί  να διαθέτει δική του τεχνική υπηρεσία.

  Αυτό ανακοίνωσε ο υφυπουργός Εσωτερικών Θοδωρής Λιβάνιος κατά την ομιλία του στη συνεδριακή διάσκεψη της ΚΕΔΕ με τις ΠΕΔ Βορείου και Νοτίου Αιγαίου.

  Σύμφωνα με τον υπουργό αυτή η νέου τύπου ΤΥΔΚ θα διαθέτει δικό της προϋπολογισμό έτσι ώστε να μην επιβαρύνεται ο κάθε δήμος ενώ θα διαθέτει δικό της προσωπικό που θα προκύψει με νέες προσλήψεις.

  Ο κ. Λιβάνιος τόνισε ότι είναι πολύ σημαντική η στήριξη των μικρών και νησιωτικών δήμων για να μπορούν να προσελκύσουν πληθυσμό και να μην αδειάζουν από πολίτες που μπορούν να προσφέρουν.
  «Θα προσφέρουμε μια ομπρέλα προστασίας στους δήμους του Αιγαίου και όλοι θα έχουν τα ίδια εργαλεία ώστε να μπορούν κάνουν έργα που θα οδηγήσουν στην ανάπτυξη και την ενδυνάμωσή τους», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Λιβάνιος.  Πηγή άρθρου

  Latest Posts

  spot_imgspot_imgspot_img

  ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

  ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK