Σάββατο, 25 Μαρτίου, 2023
spot_imgspot_img
More

  ΠΡΟΣΦΑΤΑ

  Μόρτζος για επίθεση Λιγνάδη: Υπάρχει κλίκα

  Για τις αποκαλύψεις σχετικά με τον Δημήτρη Λιγνάδη μίλησε ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Γιάννης Μόρτζος λέγοντας πως όταν διορίστηκε ως Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου του προκλήθηκαν αμφιβολίες.

  Όπως είπε χαρακτηριστικά, σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ «ενός κακού, μύρια έπονται».

  Ο κ. Μόρτζος τόνισε πως δεν ήταν ποτέ ο «σούπερ-πρωταγωνιστής», διορίστηκε με μη κανονικό τρόπο, «φυτευτός», πράγμα που του δημιούργησε υποψίες.

  «Πίσω από αυτόν το διορισμό, κάποιοι κρύβονται. Τώρα, ποιοι είναι αυτοί, δε μπορώ να πω. Απλά μπορώ να υποθέσω. Είχε πλάτες. Εγώ λέω κλίκα. Υπάρχει μια κλίκα χρόνια τώρα, η οποία νέμεται τα του Εθνικού Θεάτρου και αυτή η κλίκα διορίζει όποτε θέλει και παύει όποτε θέλει» είπε.

  Ο κ. Μόρτζος ανέφερε πως στην κλίκα αυτή είναι γνωστά ονόματα. Όπως ανέφερε, ο κ. Λιγνάδης ήταν «πανταχού παρών» και δίπλα του είχε κάποιους «φίλους».

  «Αυτοί οι φίλοι του, οι συνεργάτες του θα έπρεπε να πουν έγκαιρα ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα, το οποίο είναι πολύ σοβαρό, το οποίο τώρα ξεφυτρώνει και βρωμάει ο τόπος» επισήμανε.

  Για τους συνεργάτες του και αν τα ήξεραν όλα είπε: «Αυτοί πρέπει να μιλήσουν πρώτοι και να πουν την καθαρή αλήθεια. Ότι ήξεραν το πρόβλημα και το έκρυβαν» ανέφερε.

  Στη συνέχεια μίλησε για εμπειρία που του εξιστόρησε μαθητής του. «Παρουσιάστηκε κάποτε ένας ηθοποιός σε μένα και μου λέει “πήγα και έκανα οντισιόν στο Εθνικό και δε μου έδωσαν σημασία”. Λέω “γιατί” και μου λέει “φαίνονταν ποιοι θα περάσουν, τους είχαν σημειωμένους σε μπλοκάκι και εμείς απλώς παρακολουθήσαμε αυτή την ιστορία”».

  Πηγή: newsbeast.gr  Latest Posts

  spot_imgspot_imgspot_img

  ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

  ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK