Σάββατο, 3 Ιουνίου, 2023
spot_imgspot_img
More

  ΠΡΟΣΦΑΤΑ

  Μπαμπάς χορεύει για να φτιάξει τη διάθεση του γιου του που κάνει χημειοθεραπείες

  Τίποτα δεν σταματάει έναν γονιό απ’ το να είναι δίπλα στο παιδί του, όταν αυτό περνάει δυσκολίες.

  Το ίδιο συμβαίνει και με αυτόν τον απίστευτο μπαμπά που, όταν του απαγόρευσε το νοσοκομείο να είναι παρών στη χημειοθεραπεία του γιου του λόγω Covid-19, βρήκε ένα ξεκαρδιστικό τρόπο για να του φτιάξει το κέφι και να τον υποστηρίξει!

  Λόγω των μέτρων προστασίας κατά του COVID-19, καθώς και συγκεκριμένων πρωτοκόλλων υγείας που πρέπει να ακολουθούνται όταν αλληλεπιδράει κανείς με καρκινοπαθείς, μόνο ένας γονέας μπορεί να συνοδεύει το παιδί του για την εβδομαδιαία χημειοθεραπεία του.

  Δεδομένου ότι η μητέρα του Aidan, Lori Yielding, εργάζεται στο νοσοκομείο όπου έχει αναλάβει τη θεραπεία, εκείνη είναι που βρίσκεται μαζί του. Αυτό το «εμπόδιο» ωστόσο, δεν εμπόδισε τον πατέρα του να βρει έναν μοναδικό τρόπο για να δώσει κουράγιο στον γιο του και να τον κάνει να χαμογελάσει!

  Έβαλε τα δυνατά του, λοιπόν, και το ‘ριξε στον χορό στο πάρκινγκ του νοσοκομείου!

  «Πονάει πολύ, ειδικά στα κόκαλα και ενώ θα ήθελα να του κρατάω το χέρι, δεν μπορώ. Το λιγότερο που μπορώ να κάνω, λοιπόν, είναι να τον κάνω να χαμογελάει. Είμαι δίπλα του και θέλω να το ξέρει!» είπε συγκινημένος ο πατέρας του έφηβου αγοριού.

  Μάλιστα, ενώ ο πατέρας του χορεύει, το νεαρό αγόρι, κοιτάζοντας έξω από το παράθυρο του νοσοκομείου, μιμείται τις κινήσεις του, κάτι που κάνει και τους δύο και τη μητέρα του να χαμογελούν. Ο Aiden είπε: «Ο μπαμπάς μου με ενθαρρύνει πάντα όταν έχω μια κακή μέρα. Δημιουργήσαμε τους δικούς μας χορούς από τότε που ήμουν μικρός. Και συνεχίζουμε μέχρι σήμερα!»

  Πηγή: aleteia.org, newsitamea.gr  Latest Posts

  spot_imgspot_imgspot_img

  ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

  ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK