Παρασκευή, 1 Δεκεμβρίου, 2023
spot_imgspot_img
More

  ΠΡΟΣΦΑΤΑ

  Μπήκα στη «Φάρμα» γιατί δεν με προβάλλετε δέκα χρόνια τώρα

  Ο πρώην νομάρχης μπήκε δυνατά λέγοντας ότι είναι ζωντανός και θα κάνει πολλά πράγματα ακόμα.

  Στο «Πρωινό» μίλησε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης για τη συμμετοχή του στη «Φάρμα» και μάλιστα είπε ότι θα ξαναμπεί στο ριάλιτι!

  Ο πρώην νομάρχης μπήκε δυνατά λέγοντας ότι είναι ζωντανός και θα κάνει πολλά πράγματα ακόμα.

  «Μην προσπαθείτε να με πεθάνετε! Γεννήθηκα χωρίς να το θέλω, θα πεθάνω χωρίς να το θέλω, αφήστε με να ζήσω όπως θέλω, τα χτυπήματα φτάνουν!

  Και δεν τελείωσα εκεί. Μου αρέσει η εκπομπή του Κοκλώνη (σ.σ. J2US) και δεν αποκλείεται να με δείτε και εκεί! Είμαι πολυμηχάνημα!» είπε.

  Μιλώντας για τη «Φάρμα» είπε:

  «Είναι μια εκπληκτική παραγωγή. Κοστίζει πάρα πολλά λεφτά. Ήταν ένας μεγάλος σταθμός της ζωής μου. Μπήκα και βγήκα διαφορετικός άνθρωπος. Αναθεώρησα πάρα πολλά πράγματα. Δεν χρειάζεται η στεναχώρια. Άδειασα. Σκεφτόμουν μόνο τη γυναίκα και τα παιδιά μου, τίποτα άλλο.

  Χωρίς ρολόι, χωρίς κινητό, χωρίς ύπνο, με αγγαρείες, να καθαρίζεις τις τουαλέτες. Μου λείπει, ρε παιδιά. Όχι η Φάρμα, ο Σταμάτης! Ήμασταν κολλητάρια.

  Μπήκα στη Φάρμα γιατί δεν με προβάλλετε δέκα χρόνια τώρα όταν κάθε μέρα με κυνηγούσαν τα κανάλια από τις έξι το πρωί. Το θέλω ακόμα. Ένας λόγος ήταν αυτός που έκανα και τον Ζορό. Δεν μπήκα για το έπαθλο. Ποια λεφτά μωρέ; Μπορώ εγώ να συναγωνιστώ τα νέα παιδιά; Θα έφευγα.

  Στον ΑΝΤ1 είπα όχι δύο φορές. Η σιδηρά κυρία Κατερίνα Παπαμερή με έψησε.

  Όσους ευεργέτησα κανείς δεν με βοήθησε. Κάποιοι ενοχλήθηκαν από την παρουσία μου στη Φάρμα. Εγώ θα ξαναπάω. Όταν όλο το 21 που ήμουν στο νοσοκομείο ενδιαφέρθηκε κανείς; Μπήκα με κορονοϊό και για 3 μέρες δεν υπήρχα.

  Βγήκα από τη Φάρμα γιατί ήθελα να κάνω Πρωτοχρονιά με την οικογένειά μου. Πόσα χρόνια ακόμα θα ζήσω;».

  Πηγή: parapolitika.gr  Latest Posts

  spot_imgspot_imgspot_img

  ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

  ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK