Παρασκευή, 2 Ιουνίου, 2023
spot_imgspot_img
More

  ΠΡΟΣΦΑΤΑ

  «Μου πρόσφεραν μέχρι και δωρεάν διαμονή»

  Το αρχικό σοκ που ένιωσε όταν ιδιοκτήτης διαμερίσματος στο κέντρο της Αθήνας αρνήθηκε να της το νοικιάσει και μάλιστα της επέστρεψε την εγγύηση που είχε καταβάλει επειδή πληροφορήθηκε ότι εργάζεται στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Σωτηρία, διαδέχθηκε ένα δεύτερο σοκ, ανέλπιστα ευχάριστο για την ίδια.

  Η νοσηλεύτρια είχε πέσει θύμα κοινωνικού ρατσισμού και το περιστατικό με τον ιδιοκτήτη του ακινήτου το οποίο αποφάσισε να μην της το παραχωρήσει, το είχε δημοσιοποιήσει στη σελίδα της στο Facebook, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Έκλεισα το τηλέφωνο με δάκρυα στα μάτια, ένοιωσα οργή και θυμό».

  Πριν από λίγα λεπτά, σε νέα ανάρτησή της, ευχαριστεί όλους όσοι της συμπαραστάθηκαν, προσφέροντάς της μάλιστα σπίτι για ενοικίαση, μέχρι και για δωρεάν διαμονή.

  Συγκεκριμένα, αναφέρει: «Μετά από μια αυθόρμητη ανάρτηση μου, έγινα μάρτυρας αμέριστης αγάπης και υποστήριξης που ειλικρικά αρχικά με σόκαρε και έπειτα με γέμισε ελπίδα και δύναμη. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους σας. Δέχτηκα αρκετά μηνύματα από συνανθρώπους μας, που μου πρόσφεραν σπίτι για ενοικίαση μέχρι και για δωρεάν διαμονή».

  Και συνεχίζει: «Σε μια κοινωνία, η οποία με ματαιώνει πολύ συχνά τα τελευταία χρόνια, είδα μια μεγάλη ακτίνα φωτός. Μου δώσατε αμέριστο κουράγιο και δύναμη όχι μόνο για να μάχομαι στην εργασία μου αλλά και για να συνεχίσω να μάχομαι στην καθημερινότητα μου. Μην εγκαταλείψετε ποτέ. Σας εύχομαι δύναμη και κουράγιο στους αγώνες της καθημερινότητάς σας».

  Πηγή: makeleio.gr  ΠΗΓΗ

  Latest Posts

  spot_imgspot_imgspot_img

  ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

  ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK