Πέμπτη, 21 Σεπτεμβρίου, 2023
spot_imgspot_img
More

  ΠΡΟΣΦΑΤΑ

  Μου είχε ζητήσει να γδυθώ Ήταν σιχάμερο

  «Όλοι έχουμε μια πικρή και άχαρη εμπειρία» ανέφερε ο Χρήστος Βασιλόπουλος σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» του Mega το πρωί της Δευτέρας.

  Στην συνέχεια, ο Χρήστος Βασιλόπουλος περιγράφοντας το τι του συνέβη στα πρώτα του βήματα είπε: «Είχα μια τέτοια εμπειρία με ένα πολύ μεγάλο σκηνοθέτη. Ήμουν 19χρονών και πήγα σε μια ακρόαση. Μετά, σε ένα σκοτεινό δωμάτιο, ο σκηνοθέτης μου ζήτησε να γδυθώ. Έμεινα με το εσώρουχο και μου είπε ότι πρέπει να γδυθώ εντελώς. Ντύθηκα και έφυγα γιατί ένιωσα πολύ άβολα. Ο σκηνοθέτης δεν βρίσκεται στη ζωή οπότε δεν έχει νόημα να καταγγείλω».

  Στην συνέχεια ο Χρήστος Βασιλόπουλος ανέφερε: «Δεν μπορούσα να μιλήσω μετά από το περιστατικό αυτό. Δεν μπορούσα να το μοιραστώ. Δεν μπορούσα να μιλήσω. Δεν υπήρχε πιο σιχαμερό πράγμα. Όταν σου συμβαίνει κάτι τέτοιο σε πολύ μικρή ηλικία δεν μπορείς να το καταλάβεις».

  Ο Χρήστος Βασιλόπουλος πρόσθεσε πως αν σκηνοθέτης ήταν εν ζωή θα τον είχε καταγγείλει για να προστατεύσει και άλλους ηθοποιούς.

  «Είμαι χαρούμενος για τις αποκαλύψεις, ξεκαθαρίζονται πράγματα. Κάποιοι μπαίνουν στη θέση τους. Καταλαβαίνουν όλοι ότι κανείς δεν είναι στο απυρόβλητο. Κατάχρηση εξουσίας γίνεται σε κάθε τομέα» σημείωσε ο Χρήστος Βασιλόπουλος.

  Πηγή: newsbeast.gr  Latest Posts

  spot_imgspot_imgspot_img

  ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

  ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK