Παρασκευή, 1 Δεκεμβρίου, 2023
spot_imgspot_img
More

  ΠΡΟΣΦΑΤΑ

  Με αυτή την εκπομπή δεν μπορούσε να κοιμηθεί τα βράδια

  “Γυρνούσα σπίτι και μάζευα τις πληγές μου, προσπαθούσα να ανασυντάξω τα συντρίμμια μου”, εξομολογείται ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

  Ο Ανδρέας Μικρούτσικος έκανε μια αναδρομή στην τηλεοπτική του πορεία, στη Super Κατερίνα την Τετάρτη και εξομολογήθηκε για πολλά. Ιδιαίτερα ήταν όσα ανέφερε για την περίοδο που παρουσίαζε το Επιτέλους Μαζί.

  «Επειδή πολλές από αυτές τις εκπομπές έβγαζαν για τον τηλεθεατή από στενοχώρια μέχρι και γέλιο -γιατί είχαμε ακραίες περιπτώσεις- καμία δεν ήταν στημένη, ερχόντουσαν και παρακαλούσαν να βγουν γιατί είχαν βοήθεια. Ήταν ακραίες περιπτώσεις και το ακραίο ήταν μέρος της κοινωνίας, το υπερβολικά ακραίο ίσως έκανε φθορά. Η μεγαλύτερη φθορά ήταν ψυχική δικιά μου», είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος και εξήγησε:

  «Σας δίνω τον λόγο της τιμής μου, τέλειωνα τέτοιες εκπομπές, πήγαινα σπίτι και δεν μπορούσα να κοιμηθώ όλο το βράδυ… Γυρνούσα σπίτι και μάζευα τις πληγές μου, προσπαθούσα να ανασυντάξω τα συντρίμμια μου. Δεν είναι ότι το έκανα και έλεγα «κοίτα το νούμερο». Είναι άνθρωποι που δεν είχαν στον ήλιο μοίρα».

  Πηγή: zappit.gr  Latest Posts

  spot_imgspot_imgspot_img

  ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

  ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK