Σάββατο, 20 Ιουλίου, 2024
spot_imgspot_img
More

  ΠΡΟΣΦΑΤΑ

  «Μαϊμού» γιατροί «πουλούσαν» έρωτα σε ανυποψίαστες γυναίκες και άδειαζαν τους λογαριασμούς τους

  Εμφανίζονταν ως επιφανείς γιατροί διεθνών οργανισμών και «πουλούσαν» έρωτα σε ανυποψίαστες γυναίκες που τις έπειθαν να καταθέσουν χρήματα στους τραπεζικούς λογαριασμούς τους καθώς ετοιμάζονταν να βγουν στη σύνταξη. Η απάτη των επτά Νιγηριανών και των δύο αντρών από την Σιέρα Λεόνε εξελίχθηκε από το 2021 με την συνολική απάτη να υπερβαίνει τις 200 χιλιάδες ευρώ.

  Το κόλπο αποκαλύφθηκε όταν αστυνομικοί της Προστασίας περιουσιακών δικαιωμάτων της Ασφάλειας Αττικής κατάφεραν να ταυτοποιήσουν τους…. ερωτευμένους γιατρούς καθώς όλοι τους είχαν λογαριασμούς σε ελληνικές τράπεζες. Τα θύματα, γυναίκες ηλικίας 42 και 70 ετών, κατέθεταν από 1500 έως… 35 χιλιάδες ευρώ κάθε φορά. “Έλεγαν στα θύματα ότι οι λογαριασμοί τους σε άλλες χώρες ήταν δεσμευμένοι και έπρεπε να καταβάλουν κάποιες εισφορές για να μπορέσουν να συνταξιοδοτηθούν.

  ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

  Ο έρωτας που είχε «τυφλώσει» τις γυναίκες δεν τις άφηνε να δουν την απάτη που γινόταν σε βάρος τους. Οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι οι αναλήψεις των χρημάτων γίνονταν από υποκαταστήματα τραπεζών στο κέντρο της Θεσσαλονίκης αλλά και της Αθήνας από περιοχές όπως Αχαρνών, Πλατεία Αμερικής και Άγιο Παντελεήμονα.

  Η σχηματισθείσα δικογραφία για τους εννέα… εραστές θα υποβληθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα ενώ η έρευνα για την εξακρίβωση του εύρους της εγκληματικής δραστηριότητας συνεχίζεται.

  ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

  Πηγή

  Latest Posts

  spot_imgspot_imgspot_img

  ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

  ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK