Πέμπτη, 7 Δεκεμβρίου, 2023
spot_imgspot_img
More

  ΠΡΟΣΦΑΤΑ

  Μαρία Κίτσου: Ακύρωσε ξαφνικά την παράσταση στο Παλλάς

  Δυο ώρες πριν από την έναρξη της παράστασης, η Μαρία Κίτσου ενημέρωσε πως δεν μπορεί να πάει στο θέατρο για λόγους υγείας και η παράσταση ακυρώθηκε.

  Συγκεκριμένα, η χθεσινή παράσταση «Το τρίτο στεφάνι» στο θέατρο Παλλάς ακυρώθηκε ξαφνικά καθώς σύμφωνα με την ανακοίνωση του θεάτρου η Μαρία Κίτσου ήταν άρρωστη.

  Μάλιστα ήταν η τέταρτη φορά που αναβλήθηκε η παράσταση, κάτι που προκάλεσε δυσαρέσκεια, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε η Ελεονώρα Μελέτη στην εκπομπή “Mega Καλημέρα”.

  Όσοι είχαν αγοράσει εισιτήριο, δέχθηκαν ένα e-mail με τη σχετική ανακοίνωση του θεάτρου.

  «Υπάρχει μια ανησυχία γενικότερα γιατί δεν είναι η πρώτη φορά που η Μαρία Κίτσου ακυρώνει παράσταση του Τρίτου Στεφανιού στο Παλλάς. Έχει ξαναγίνει άλλες τρεις φορές», είπε ο Κώστας Τσουρός. Στον αέρα της εκπομπής μίλησε ο Πάνος Κατσαρίδης που είναι ο παραγωγός της παράστασης.

  “Θέλω να ξεκαθαρίσω ότι σίγουρα δε μιλάμε για κρούσμα κορονοϊού, ούτε για ακύρωση της παράστασης λόγω χαμηλής πληρότητας στα εισιτήρια. Δύο ώρες πριν την παράσταση χτες η κ. Κίτσου με πήρε τηλέφωνο ότι είχε μία αδιαθεσία και ήταν αδύνατον να έρθει στην εργασία της. Δεν προλάβαμε να ενημερώσουμε άμεσα όλο τον κόσμο, ήρθαν κάποιοι στο θέατρο και έτσι μαθεύτηκε το θέμα. Το ίδιο γεγονός με τη Μαρία Κίτσου έχει γίνει άλλες τρεις φορές στις αρχές του Νοέμβρη, πάλι για λόγους υγείας ανεξάρτητους από τον κορονοϊό. Οι ηθοποιοί σίγουρα στεναχωρήθηκαν, και πρώτα από όλα για το πρόβλημα υγείας της κ. Κίτσου. Ελπίζουμε όλα να πάνε καλά και να μπορέσουμε να παίξουμε τις επόμενες επτά παραστάσεις που μας έχουν μείνει», είπε ο Πάνος Κατσαρίδης.  Πηγή

  Latest Posts

  spot_imgspot_imgspot_img

  ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

  ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK