Πέμπτη, 21 Σεπτεμβρίου, 2023
spot_imgspot_img
More

  ΠΡΟΣΦΑΤΑ

  Μανούσος Μανουσάκης: «Έπεσα από τα σύννεφα με τις καταγγελίες»

  Τις καταγγελίες για παρενόχληση και κακοποίηση στο χώρο του θεάματος, σχολίασε ο Μανούσος Μανουσάκης

  Στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1, μίλησε ο Μανούσος Μανουσάκης σχετικά με τις αλλεπάλληλες καταγγελίες στο χώρο του θεάτρου, τονίζοντας πως «έπεσα από τα σύννεφα με τις καταγγελίες. Οι σκηνοθέτες ζούμε στη γυάλα της δικής μας δημιουργίας. Αλίμονο εάν σταματήσει τον αυθορμητισμό μας και τον ερωτισμό των σχέσεών μας όλη αυτή η χυδαιότητα, γιατί πρόκειται για χυδαιότητα που δεν έχει σχέση με το επάγγελμά μας. Κάνουμε μια ερωτική δουλειά, που εγώ, τουλάχιστον, λατρεύω και ποτέ δεν θα σταματήσω να ερωτεύομαι τους συνεργάτες μου, να τους αγγίζω, να τους ψιθυρίζω στο αυτί και να συνδημιουργώ μαζί τους.

  Οι άνθρωποι που κάνουν τις καταγγελίες είναι αξιόπιστοι και αυτά που καταγγέλλουν μάλλον συνέβησαν, δεν μπορεί να τα φαντάζονται.

  Βέβαια, εδώ υπάρχει και ένα θέμα, καταστρατηγείται κάθε αρχή προστασίας προσωπικών δεδομένων, το τεκμήριο της αθωότητας. Γίνονται τηλεοπτικές δίκες. Θα είχε το ίδιο αποτέλεσμα και τα ονόματα να μην ειπώνονταν, σε αυτή τη φάση τουλάχιστον.

  Μου έχει τύχει να με παρενοχλήσουν. Δύο κοπέλες μού έκαναν μια πρόταση, την οποία απέρριψα. Μου πρότειναν να πάω σπίτι τους να δω το book τους με τις φωτογραφίες ή κάτι τέτοιο, αλλά αυτό δεν είναι παρενόχληση. Σου λέει θες, δεν θες, εντάξει.

  Έχω συνεργαστεί με 3.000-4.000 ηθοποιούς. Βέβαια, μιλάω από μια θέση ισχύος. Το κοριτσάκι που πάει στον άλλον και είναι 15 χρόνων, αυτά είναι βδελυρά πράγματα», είπε χαρακτηριστικά.

  Σχολίασε, επιπλέον και τον έντονο χαρακτήρα του Απόστολου Γκλέτσου: «Ο Απόστολος όποτε επετέθη σε κάποιον είχε δίκιο, απλώς υπερέβαλε στο δίκιο του κι εμείς τον συγκρατούσαμε για να μη χάσει το δίκιο του. Αλλά πάντα ζήταγε συγγνώμη. Στο γύρισμα οι σχέσεις μας ήταν στρατιωτικής μονάδας και μάλιστα ειδικών δυνάμεων».

  Latest Posts

  spot_imgspot_imgspot_img

  ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

  ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK