Πέμπτη, 21 Σεπτεμβρίου, 2023
spot_imgspot_img
More

  ΠΡΟΣΦΑΤΑ

  Μαθητής κάνει τηλεκπαίδευση στο πεζοδρόμιο εδώ και έναν μήνα επειδή δεν έχει ίντερνετ στο σπίτι [Βίντεο]

  Εκπαίδευση σε πεζοδρόμιο: Πρόκειται για ένα πέρα για πέρα αληθινό περιστατικό, το οποίο είναι και Ελληνικό. Ένας μαθητής αναγκάστηκε να βγει στο πεζοδρόμιο για να κάνει μάθημα. Ο λόγος δεν ήταν άλλος από το γεγονός πως αντιμετωπίζει πρόβλημα τεχνικής φύσεως.

  Έτσι, ο εφευρετικός μαθητής βρήκε τη λύση για να παρακολουθήσει τα μαθήματά του. Μόνο που πλέον βρισκόμαστε στο 2020 και τέτοιες εικόνες δεν συμβαδίζουν με την εποχή που ζούμε.

  Από εκεί και πέρα, κι άλλα περιστατικά σαν κι αυτό λαμβάνουν χώρα σε διάφορα μέρη της Ελλάδος. Το υπουργείο Παιδείας λοιπόν καλείται να λύσει πολλά προβλήματα σε μία δύσκολη περίοδο. Πάντως, το συγκεκριμένο περιστατικό συνέβη στην Αμαλιάδα.

  Εκπαίδευση σε πεζοδρόμιο: Τι άλλο αναφέρεται στο ρεπορτάζ

  Μαθητής στην πλατεία Ανεμόμυλου στην Αμαλιάδα κάνει μάθημα από το κινητό στο πεζοδρόμιο λόγω τεχνικού προβλήματος. Δεν έχουν τέλος τα περιστατικά με τους μαθητές που αντιμετωπίζουν διαφόρων ειδών προβλήματα και αναγκάζονται να μείνουν στον δρόμο, προκειμένου να συμμετέχουν στην τηλεκπαίδευση.

  Το τελευταίο, έρχεται από την Αμαλιάδα. Εκεί λοιπόν, τις τελευταίες δύο μέρες ένα παιδί κάθεται στο πεζοδρόμιο, προκειμένου να έχει σήμα το κινητό και να συμμετέχει στο μάθημα. Όπως είπε στο ilia.news, το ρούτερ σπίτι του έχει πρόβλημα και περιμένει τον τεχνικό να το φτιάξει.

  Ακολουθεί σχετικό βίντεο, με τον μαθητή που κάνει τηλεκπαίδευση σε πεζοδρόμιο

  Πηγή: newsitamea.gr  ΠΗΓΗ

  Latest Posts

  spot_imgspot_imgspot_img

  ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

  ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK