Πέμπτη, 9 Φεβρουαρίου, 2023
spot_imgspot_img
More

  ΠΡΟΣΦΑΤΑ

  Κρυφτούλι έπαιζαν αστυνομικοί και ιδιοκτήτης γυμναστηρίου σε χωριό

  Απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε σε γυμναστήριο που βρίσκεται στην επαρχία του Ηρακλείου και το οποίο φέρεται να λειτουργούσε παράνομα λόγω των περιοριστικών μέτρων κατά του κορονοϊού.

  Το περιστατικό που επιβεβαιώνεται και από τις αρχές σημειώθηκε την Τετάρτη σε χωριό που βρίσκεται στην ενδοχώρα του Ηρακλείου όταν και μετά από πληροφορίες που πήραν στα χέρια τους οι άνδρες της Αστυνομίας προέκυψε πως το γυμναστήριο φέρεται να λειτουργούσε παράτυπα παρότι απαγορεύεται η άθληση σε κλειστούς χώρους λόγω των μέτρων κατά της διασποράς του κορονοϊού.

  Άνδρες της Αστυνομίας βρέθηκαν στο γυμναστήριο ψάχνοντας να βρουν τα άτομα που αθλούνταν καθώς και τον ιδιοκτήτη του και παρά τις φωνές για να βγουν έξω, δεν υπήρξε ούτε φωνή, ούτε ακρόαση με αποτέλεσμα να παίζεται… “κρυφτούλι” για περίπου δύο ώρες.

  Οι άνδρες της Αστυνομίας απ’ έξω να φωνάζουν πως θα μπουν με την συνδρομή δικαστικού λειτουργού και από μέσα να μην ακούγεται ούτε… κιχ!

  Τελικά με τα πολλά και αφού είδαν και απόειδαν εκείνοι που ήταν μέσα στο γυμναστήριο, αποφάσισαν να ανοίξουν την πόρτα και να δεχτούν τα υψηλά πρόστιμα…

  Πηγή: flashnews.gr  ΠΗΓΗ

  Latest Posts

  spot_imgspot_imgspot_img

  ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

  ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK