Σάββατο, 3 Ιουνίου, 2023
spot_imgspot_img
More

  ΠΡΟΣΦΑΤΑ

  Κοραλία Καράντη: Υπάρχει προκατάληψη απέναντι στην ομορφιά – Έχασα πρόσφατα τη μητέρα μου

  Η ηθοποιός, Κοραλία Καράντη, συναντήθηκε τηλεοπτικά με τη δημοσιογράφο-συγγραφέα Τασούλα Επτακοίλη και μίλησε, μεταξύ άλλων, για τη δουλειά της, καθώς και για τον ρόλο που παίζει η εικόνα σε αυτήν.

  Επιπλέον, η γνωστή ηθοποιός έκανε λόγο για το χρόνο που περνάει, τους απολογισμούς και το πόσο εξοικειωμένη η ίδια νιώθει με τα χρόνια της, τη σημερινή της σχέση με τους άντρες, αλλά και τον πρόσφατο χαμό της μητέρας της.

  Όπως εξομολογήθηκε η κα Καράντη, η καλή προαίρεση είναι το χαρακτηριστικό των ανθρώπων που την τραβάει. «Δεν το καταλαβαίνεις αλλά το διαισθάνεσαι. Και η ευγένεια επίσης. Δεν μπορώ τους κακούς ανθρώπους, δεν το αντέχω πια».

  «Είμαι ένας άνθρωπος που δεν σκορπίζομαι πολύ έτσι κι αλλιώς. Μου αρέσει το σπίτι και μένω μέσα και διαβάζω και βλέπω τηλεόραση. Είχα πάρα πολλά πράγματα να σκεφτώ στη συγκεκριμένη φάση της ζωής μου, να κάνω απολογισμούς.

  Έχασα πρόσφατα τη μητέρα μου, η ασθένεια της με απορρόφησε πολύ από το πρώτο κομμάτι της καραντίνας, γιατί κυρίως είχα την αγωνία να τη συναντώ και να της συμπαραστέκομαι, γιατί δεν ήμασταν στο ίδιο σπίτι. Μετά μετακόμισα, οπότε αναλώθηκα σε τέτοια πράγματα», είπε η Κοραλία Καράντη και συνέχισε:

  «Είμαι σε ηλικία των απολογισμών. Όταν είσαι στην ηλικία τη δική μου, με 40 χρόνια που κάνω αυτή τη δουλειά, σε μια ηλικία που οι γυναίκες μπαίνουν λίγο στην άκρη στο ερωτικό κομμάτι… Είναι σαν να αποσύρονται».

  Αναφερόμενη στη δουλειά της και το ρόλο που παίζει η εμφάνιση σ’ αυτήν, η Κοραλία Καράντη δήλωσε πως η ομορφιά αντιμετωπίζεται με προκατάληψη και μπορεί να κάνει τους άλλους καχύποπτους.

  «Υπάρχει προκατάληψη, πρέπει να αποδείξεις ότι δεν είσαι μόνο όμορφος. Να αποδείξεις ότι έχεις μυαλό και ικανότητες. Δεν πούλησα ποτέ τίποτα σε σχέση με μια εικόνα. Ενώ είμαι ανασφαλής, δεν μπήκα σε αυτό τον δρόμο. Κάποιες φορές έφτασα στο άλλο άκρο να μην με νοιάζει. Να πάρω κάποια κιλά, όπως και πήρα. Έπαιζα με αυτά δεν είχα πρόβλημα. Μέσα μου θεωρούσα ότι είναι ένας τρόπος να πας κόντρα στην εποχή του φαίνεσθαι», είπε η γνωστή ηθοποιός.

  ΠΗΓΗ

  Latest Posts

  spot_imgspot_imgspot_img

  ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

  ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK