Αρχική Gossip Κατερίνα Καινούργιου: Με δάκρυα ποτάμια για τις ευχές κι ατάκες για την...

Κατερίνα Καινούργιου: Με δάκρυα ποτάμια για τις ευχές κι ατάκες για την προσωπική της ζωή στην ονομαστική γιορτή της [vid]

Την ονομαστική γιορτή της είχε σήμερα (25/11) η παρουσιάστρια Κατερίνα Καινούργιου και πολλοί ήταν οι φίλοι της που της ευχήθηκαν κατά τη διάρκεια της εκπομπής της στο OPEN.

Συγκινημένη και με δάκρυα που έτρεχαν ποτάμια στα μάτια της, η παρουσιάστρια ευχαρίστησε συνεργάτες και φίλους για τις εκπλήξεις που της είχαν ετοιμάσει και για τις ζεστές ευχές.

Ανάμεσα στους φίλους που της ευχήθηκαν ήταν και ο Νίκος Κοκλώνης. Ο κ. Κοκλώνης της υποσχέθηκε μάλιστα, πως θα είναι για πάντα στο πλευρό της. «Ό,τι και να γίνει σε αυτόν τον κόσμο και το λέω να το ακούσουν όλοι, εγώ θα έχω πάντα μια μεγάλη αγκαλιά για εσένα, για να σε στηρίζω και να είμαι μαζί σου στα πάντα» είπε ο Νίκος Κοκλώνης στην Κατερίνα Καινούργιου, η οποία εξομολογήθηκε στην εκπομπή ότι η φιλία τους είναι πραγματική και όχι τηλεοπτική. «Στα πόδια σου έκλαιγα με τον χωρισμό μου, δεν θα το ξεχάσω ποτέ. Στα πόδια σου πέρναγα δύσκολα πέρυσι. Όλα μαζί, έτσι θα είμαστε», απάντησε ο Νίκος Κοκλώνης με την Κατερίνα Καινούργιου να αποκρίνεται: «Κι εγώ στα πόδια σου κλαίω φέτος, στον καναπέ σου».

Από τη μεριά της, η Μαρία Ηλιάκη θέλησε να της ευχηθεί μέσα από ένα βίντεο: «Katken85, αυτό το 85 δεν θέλω να το θυμάμαι, τέλος πάντων. Σου εύχομαι χρόνια πολλά, να είσαι χαρούμενη, να είσαι ευτυχισμένη, να είσαι υγιής, να είσαι επιτυχημένη, όλα τα καλά του κόσμου -που τα περισσότερα τα έχεις. Θα ήθελα αυτή τη μελαγχολία που βλέπω στα ματάκια σου τον τελευταίο καιρό, να σταματήσω να την βλέπω, ό,τι και να είναι αυτό», είπε η Μαρία Ηλιάκη. Με δάκρυα συγκίνησης στα μάτια η Κατερίνα Καινούργιου απάντησε: «Συγκινήθηκα… Ξέρετε τι; Είχαμε χαθεί για ένα διάστημα. Τα παιδιά εδώ τα θυμούνται αυτά γιατί μας είχαν ζήσει που κάναμε παρέα. Μετά μας έζησαν να τσακωνόμαστε και τώρα τα έχουμε ξαναβρεί και χαίρομαι πάρα πολύ για την ευτυχία της και πραγματικά την έχω μέσα στην καρδιά μου γιατί η Μαρία ξέρει πράγματα για μένα που δεν τα ξέρει κανένας. Ευχαριστώ Μαρία μου. Σου υπόσχομαι ότι θα σταματήσει».

Ακολουθεί βίντεο:

ΠΗΓΗ