Τετάρτη, 27 Σεπτεμβρίου, 2023
spot_imgspot_img
More

  ΠΡΟΣΦΑΤΑ

  Καταγγέλλουν απρόκλητη επίθεση σε εργαζόμενο του ΟΠΑΝΔ στο Αθλητικό Κέντρο Γράβας

  Εκπρόσωποι των εργαζομένων στον ΟΠΑΝΔΑ του Δήμου Αθηναίων , καταγγέλλουν απρόκλητη επίθεση σε εργαζόμενο του ΟΠΑΝΔ στο Αθλητικό Κέντρο Γράβας

  Συγκεκριμένα στην ανακοίνωσή τους τονίζεται

  “Καταγγέλλουμε με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο την απρόκλητη επίθεση σε εργαζόμενο του Ο.Π.Α.Ν.Δ.Α. στο Αθλητικό Κέντρο της Γκράβας από νεαρό πολίτη, ο οποίος αφού πρώτα επιτέθηκε λεκτικά και κινήθηκε απειλητικά προς το συνάδελφο ο οποίος δεν του επέτρεψε την είσοδο στο Αθλητικό Κέντρο με τον σκύλο του καθώς κάτι τέτοιο απαγορεύεται, στη συνέχεια έδωσε εντολή στον σκύλο του να του επιτεθεί, με αποτέλεσμα να τον δαγκώσει στο πόδι.

  Καλούμε τόσο τη Διοίκηση του Ο.Π.Α.Ν.Δ.Α. όσο και τη Δημοτική Αρχή να λάβουν άμεσα όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε να αποφευχθούν αντίστοιχα περιστατικά στο μέλλον και να συνδράμουν από πλευράς τους με κάθε δυνατό μέσο για την παραδειγματική τιμωρία του υπαίτιου.

  Δηλώνουμε ξεκάθαρα ότι βρισκόμαστε στο πλευρό του συναδέλφου μας, ο οποίος απλά προσπάθησε να κάνει σωστά τη δουλειά του και πώς τέτοιες συμπεριφορές δε θα γίνουν ανεκτές.”

  Την εν λόγω καταγγελία υπογράφουν

  ΚΑΠΕΡΩΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
  Εκπρόσωπος Εργαζομένων Ο.Π.Α.Ν.Δ.Α. Μέλος του Δ.Σ. του Ανεξάρτητου Σωματείου Εργαζομένων Ο.Π.Α.Ν.Δ.Α.

  ΜΑΝΤΖΟΥΡΑΤΟΣ ΡΑΛΛΗΣ
  Μέλος του Δ.Σ. του Ανεξάρτητου Σωματείου Εργαζομένων Ο.Π.Α.Ν.Δ.Α.

  ΚΟΥΜΑΝΑΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
  Μέλος του Δ.Σ. του Ανεξάρτητου Σωματείου Εργαζομένων Ο.Π.Α.Ν.Δ.Α.  Πηγή άρθρου

  Latest Posts

  spot_imgspot_imgspot_img

  ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

  ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK