Τετάρτη, 19 Φεβρουαρίου, 2025
More

    ΠΡΟΣΦΑΤΑ

    «Κατά 99,9% κέρδισα την μάχη με τον καρκίνο»

    Ο τραγουδιστής Γιώργος Δασκαλάκης, που παλεύει για μήνες με τον καρκίνο, κοινοποίησε ευχάριστα νέα για την κατάσταση της υγείας του, μέσω βίντεο που αναρτήθηκε στο Facebook.

    Ανάμεσα σε όσα είπε, ανέφερε ότι κατά 99,9 τοις εκατό νίκησε τον καρκίνο, ενώ ευχαρίστησε τα τέσσερα άτομα που του στάθηκαν.

    Αρχικά, είπε: «Αυτό που θέλω να πω είναι ότι 99,9 τοις εκατό έχουμε κερδίσει τη μάχη με τον καρκίνο. Έρχονται κάποιες εξετάσεις ακόμη, μία αξονική μέχρι και έναν μήνα θα ακολουθήσω την αγωγή στο σπίτι. Θα ξέρουμε κιόλας με την επόμενη η αξονική αν χρειαστεί μία χημειοθεραπεία ακόμη τελευταία. Οι γιατροί μου είναι τόσο αισιόδοξοι που είπαν ότι δεν θα χρειαστεί, αλλά κρατάμε μικρό καλάθι. Ακόμη είμαι με βοήθεια, με το μπαστούνι, θα χρειαστεί καιρό η αποκατάσταση με τόση χημεία που έχω βάλει στο σώμα μου. Θέλω να πω “ευχαριστώ” στη σύντροφό μου Μαρία, τη μάνα μου που με ανέχεται, στα δύο μου παιδιά, που πάντα είχαμε όμορφες σχέσεις και μου στέκονται και μόνο που έρχονται να με δουν».

    Στο τέλος του βίντεο, ο Γιώργος Δασκαλάκης προανήγγειλε κάτι πολύ ευχάριστο, όπως είπε, που θα χαροποιήσει αρκετό κόσμο, χωρίς, ωστόσο, να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες. «Σε λίγες μέρες θα δείτε κάτι που θα χαροποιήσει πάρα πολύ κόσμο. Και αυτό που θα κάνω… άσ’το, δεν λέω τίποτα. Απλά κρατήστε την ημερομηνία: 19 Μάϊου» είπε συγκεκριμένα ο τραγουδιστής.

    Latest Posts

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

    ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK