Τρίτη, 31 Ιανουαρίου, 2023
spot_imgspot_img
More

  ΠΡΟΣΦΑΤΑ

  Καλαμαριά – Εγκατάσταση υπόγειων κάδων από το Πράσινο Ταμείο

  Στην Καλαμαριά , εγκατάσταση υπόγειων κάδων με χρηματοδότηση από το Πράσινο Ταμείο , σε έργο του Δήμου που εντάχθηκε

  στον Άξονα Προτεραιότητας 1 «Αστική Αναζωογόνηση» του Χρηματοδοτικού Προγράμματος «ΔΡΑΣΕΙΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΥ ΙΣΟΖΥΓΙΟΥ» και σύντομα θα μπει σε τροχιά υλοποίησης.

  Το έργο,  έχει προϋπολογισμό  354.640,00 € , εκ των οποίων το Πράσινο Ταμείο θα  χρηματοδοτήσει με το ποσό  233.214,00 € ενώ το υπόλοιπο ποσό 121.426,00 € θα καλυφθεί από ιδίους πόρους.

  Αντικείμενο του έργου αποτελεί η προμήθεια και τοποθέτηση συστημάτων υπόγειας αποθήκευσης απορριμμάτων και συγκεκριμένα 18 τεμαχίων υπόγειων κάδων συλλογής απορριμμάτων , τα οποία θα εγκατασταθούν σε επιλεγμένα κοινόχρηστα σημεία του Δήμου, σε συστοιχίες 2-3 τεμαχίων, καθώς και η προμήθεια 2 υδραυλικών γερανών, οι οποίοι θα προσαρμοστούν επί υφιστάμενων απορριμματοφόρων οχημάτων του Δήμου.

  «Ένα ακόμη έργο, αυτό της προμήθειας και εγκατάστασης υπόγειων κάδων στον Δήμο μας   που αποτελούσε δέσμευσή μας θα το δούμε να υλοποιείται σύντομα, αξιοποιώντας τη χρηματοδότηση του Πράσινου Ταμείου. Είμαστε σε εγρήγορση και προσπαθούμε να αξιοποιούμε κάθε πηγή χρηματοδότησης, προκειμένου να γινόμαστε όλο και καλύτεροι σε όλα τα επίπεδα», δήλωσε ο δήμαρχος Καλαμαριάς Γιάννης Δαρδαμανέλης.  Πηγή άρθρου

  Latest Posts

  spot_imgspot_imgspot_img

  ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

  ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK