Σάββατο, 2 Δεκεμβρίου, 2023
spot_imgspot_img
More

  ΠΡΟΣΦΑΤΑ

  Η νέα ζωή στο χωριό του και η πρόταση να παίξει στο Ηρώδειο

  Για την απόφαση του να εγκαταλείψει την Αθήνα μίλησε ο Παύλος Χαϊκάλης, ενώ αποκάλυψε ότι του έχει γίνει πρόταση να συμμετέχει το καλοκαίρι σε μια παράσταση στο Ηρώδειο.

  “Από την Αθήνα έχω φύγει εδώ και έναν μήνα. Είμαι στο Κατάκολο της Ηλείας. Είχα πάρει εδώ και καιρό την απόφαση να γυρίσω στο χωριό μου γιατί ήθελα να αλλάξω τρόπο ζωής, καμία σχέση με γεγονότα κτλ, απλώς ήρθε μια συγκυρία πραγμάτων” τόνισε ο ηθοποιός, μιλώντας στην εκπομπή Super Κατερίνα στον ALPHA.

  “Ήδη έχω μια πρόταση για μια παράσταση για το καλοκαίρι στο Ηρώδειο, αλλά ακόμα το σκέφτομαι. Αυτή την περίοδο είμαι σε πρόβες, έγινε ένα δυσάρεστο γεγονός εδώ στον Πύργο. Ήταν μια έτοιμη δουλειά σε έναν ερασιτεχνικό θίασο αλλά υπήρξε ένα πρόβλημα υγείας ενός παιδιού και μου ζήτησαν να τον αντικαταστήσω γιατί θα διαλυόταν η δουλειά. Κι έτσι συμμετέχω σε αυτή τη διαδικασία για να μην διαλυθεί η δουλειά και θα παίξουμε κάποιες παραστάσεις στον Πύργο για δεκαπέντε μέρες όπως είναι τα ερασιτεχνικά θέατρα εδώ. Θα δουλέψω με ερασιτέχνες και αυτό είναι μια πάρα πολύ ωραία εμπειρία. Είναι κάτι που με ευχαριστεί ιδιαίτερα” ανέφερε ο Παύλος Χαϊκάλης.

  “Αυτή τη στιγμή περπατάω σε μια παραλία, κάνω βόλτες, είμαι με φίλους, αναπνέω τον καθαρό αέρα. Είμαι θα έλεγα σε μια φάση αποτοξίνωσης και είναι πάρα πολύ ωραία εδώ”, είπε ο ηθοποιός.  Πηγή

  Latest Posts

  spot_imgspot_imgspot_img

  ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

  ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK