Σάββατο, 30 Σεπτεμβρίου, 2023
spot_imgspot_img
More

  ΠΡΟΣΦΑΤΑ

  «Η θρησκεία, η εκκλησία και τα μοναστήρια είναι στο dna μου»

  “Ήμουν κοντά στον ο Βασίλης Φωτόπουλος 12 χρόνια και μου έδειξε πάρα πολλά” ομολόγησε ο Νίκος Παπαδάκης.

  Ο Νίκος Παπαδάκης βρέθηκε στη Μονή Καισαριανής όπου και τον συνάντησε η κάμερα του Happy Day και η δημοσιογράφος Όλγα Λαφαζάνη. Μέσα σε όλα, αναφέρθηκε στην αγάπη του για την θρησκεία καθώς και στην αγιογραφία.

  Πιο συγκεκριμένα, μεταξύ άλλων, ο Νίκος Παπαδάκης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «μου αρέσει πάρα πολύ η θρησκεία, η εκκλησία και τα μοναστήρια. Είναι κάτι το οποίο είναι μέσα στο dna μου χωρίς, όμως, να είμαι με παρωπίδες πάνω στην εκκλησία. Ο πνευματικός μου βρίσκεται στο Άγιον Όρος και πηγαίνω πολύ συχνά».

  «Στην αρχή έκανα γελοιογραφίες, σκίτσα, έπαιρνα τις εφημερίδες και έκανα σκιτσάκια. Επειδή μου αρέσει πάρα πολύ η εκκλησία, μετά έκανα δειλά κάποια βήματα πάλι με μολύβι κάποιους αγίους. Μέντορας μου στο κομμάτι της ζωγραφικής, στον τρόπο σκέψης της αγιογραφίας ήταν ο Βασίλης Φωτόπουλος. Ήμουν κοντά του 12 χρόνια και μου έδειξε πάρα πολλά» πρόσθεσε ο Νίκος Παπαδάκης.

  «Μιλάω με τους αγίους έχοντας μια οικειότητα μαζί τους. Καμιά φορά τους λέω, αν θέλουν να πετύχει αυτό που κάνω, να βάλουν και αυτοί το χεράκι τους»!

  Πηγή: zappit.gr  Latest Posts

  spot_imgspot_imgspot_img

  ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

  ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK