Δευτέρα, 20 Μαρτίου, 2023
spot_imgspot_img
More

  ΠΡΟΣΦΑΤΑ

  «Η δημοτική αρχή μετέτρεψε τον Δήμο σε παραμάγαζο που βολεύει ημετέρους»«Η δημοτική αρχή μετέτρεψε τον Δήμο σε παραμάγαζο που βολεύει ημετέρους»

  «Η δημοτική αρχή μετέτρεψε τον Δήμο σε παραμάγαζο που βολεύει ημετέρους», τονίζει σε σχετική ανακοίνωση ο δημοτικός συνδυασμός “Σαρωνικός αύριο”, επικεφαλής του οποίου είναι ο πρώην Δήμαρχος Σαρωνικού Γιώργος Σωφρόνης

  Στην ανακοίνωση εξαπολύονται βολές κατά του Δημάρχου Πέτρου Φιλίππου καταγγέλλοντας ότι με πρόφαση τον κορονοϊό, η δημοτική αρχή βόλεψε τους δικούς της ανθρώπους

  Ακολουθεί το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης

  «Η δημοτική αρχή μετέτρεψε τον Δήμο σε παραμάγαζο που βολεύει ημετέρους»

  Ο πρώην Δήμαρχος Σαρωνικού Γιώργος Σωφρόνης

  Όπως ακριβώς τον περασμένο Απρίλιο που με πρόφαση τον κορονοϊό, η δημοτική αρχή βόλεψε τους δικούς της ανθρώπους

  Όπως ακριβώς πριν δύο μήνες που με τρόπο παράνομο, εξωθεσμικό και αντιδημοκρατικό μέσα σε ένα απόγευμα η δημοτική αρχή διέλυσε το ΚΑΠΗ Παλαιάς Φώκαιας προκειμένου να μεταστεγαστεί σε χώρο που ανήκει σε πρώην υποψήφιο του κ. Φιλίππου.

  Με τον ίδιο ακριβώς τρόπο ο κ. Φιλίππου, χρησιμοποιώντας την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου που αφορά την αντιμετώπιση των συνεπειών του Covid 19, επιχειρεί ξανά να «βολέψει» τους δικούς του ανθρώπους.
  Με περίσσιο θράσος ανακοινώνει προσλήψεις στο Δήμο Σαρωνικού σε ανάρτηση μόνον στην ιστοσελίδα του Δήμου, χωρίς να δώσει περεταίρω δημοσιότητα, δίνοντας προθεσμία μόνον 3 ημερών ( από 06/1 έως 08/1 ) εκ των οποίων η 6η Ιανουαρίου δεν είναι εργάσιμη, προκειμένου οι ενδιαφερόμενοι να προσκομίσουν τα απαραίτητα έγγραφα και δικαιολογητικά.

  Η πρακτική αυτή είναι ανήθικη Tην ώρα που οι συνδημότες μας ζουν τις οδυνηρές οικονομικές επιπτώσεις της πανδημίας, η δημοτική αρχή βολεύει απροκάλυπτα πρώην υποψηφίους, συγγενείς και πλήθος ημετέρων.

  Η πρακτική αυτή είναι αναξιοκρατική Oι συνδημότες μας δεν έχουν κανένα χρονικό περιθώριο ώστε να ανταπεξέλθουν στην προθεσμία, να συλλέξουν και να καταθέσουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά για την αξιοκρατική πρόσληψή τους.

  Η πρακτική αυτή είναι ρουσφετολογική Η ανάρτηση μόνον στην ιστοσελίδα του Δήμου και η fast track προθεσμία εξυπηρετεί μόνον όλους αυτούς τους ημέτερους που γνώριζαν νωρίτερα την προκήρυξη και είχαν προετοιμαστεί ανάλογα.

  Η πρακτική αυτή είναι απολύτως ενδεικτική της νοοτροπίας που έχει η δημοτική αρχή Μετέτρεψε τον Δήμο και την ανάγκη για εργασία σε λάφυρο των εκλεκτών, ενώ έθεσε τους δημότες σε πλήρη αποκλεισμό.
  Καλούμε τον κ. Φιλίππου, έστω τώρα την ύστατη στιγμή να σταθεί στο ύψος των εξαιρετικά δύσκολων περιστάσεων που αντιμετωπίζει η κοινωνία μας και οι συμπολίτες μας και να πράξει τα εξής δύο απολύτως αυτονόητα

  1. Nα διευρύνει την προθεσμία τουλάχιστον σε μία εβδομάδα ώστε να δώσει στους συνδημότες μας τη δυνατότητα να συμμετέχουν αξιοκρατικά στη διαδικασία των προσλήψεων

  2. Να δημοσιεύσει την ανακοίνωση (πέραν της ιστοσελίδας) σε όλα τα υπόλοιπα ηλεκτρονικά μέσα που διαθέτει ο Δήμος προκειμένου να ανοίξει η διαδικασία και να ενημερωθούν όσο το δυνατόν περισσότεροι ενδιαφερόμενοι

  Οι δύο αυτές κινήσεις κρίνονται απολύτως αυτονόητες για την ισονομία των πολιτών του Δήμου Σαρωνικού.

  Η δε υλοποίησή τους – την οποία αναμένουμε τόσο η τοπική μας κοινωνία όσο και η παράταξή μας – δεν άρει σε καμία περίπτωση τη βαθιά ριζωμένη αντίληψη της δημοτικής αρχής περί πολιτών δύο ταχυτήτων τους δικούς μας και τους άλλους!

  Από το Γραφείο Τύπου

   



  Πηγή άρθρου

  Latest Posts

  spot_imgspot_imgspot_img

  ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

  ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK