Πέμπτη, 1 Ιουνίου, 2023
spot_imgspot_img
More

  ΠΡΟΣΦΑΤΑ

  Ηλεκτρονικό σεμινάριο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας

  Ηλεκτρονικό σεμινάριο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας για την δημιουργία eshop

  Στο πλαίσιο της υλοποίησης μίας ολοκληρωμένης καμπάνιας για τη στήριξη των τοπικών ηλεκτρονικών καταστημάτων, το Επιμελητήριο Μαγνησίας προχωράει στην υλοποίηση ηλεκτρονικού σεμιναρίου που θα επιτρέψει στις τοπικές επιχειρήσεις να γνωρίζουν τι χρειάζεται για να δημιουργήσουν το δικό τους ηλεκτρονικό κατάστημα (eshop) αλλά και πώς μπορούν να βελτιώσουν το υπάρχον τους ηλεκτρονικό κατάστημα για την βελτιστοποίηση των πωλήσεων τους.

  Το ηλεκτρονικό σεμινάριο με θέμα «Διαδικασία δημιουργίας ηλεκτρονικού καταστήματος στο Internet (e-shop)» θα ολοκληρωθεί σε δύο (2) ενότητες, θεωρητική και πρακτική και θα ολοκληρωθεί σε τέσσερα (4) δίωρα μαθήματα δύο (2) για την πρώτη ενότητα και δύο (2) για την δεύτερη. Εισηγητής του σεμιναρίου θα είναι ο κος Δημήτρης Ζαφείρης, Web Designer της εταιρείας BiconApps.

  Στο θεωρητικό μέρος θα συζητηθούν θέματα σχετικά με τη δημιουργία ενός ηλεκτρονικού καταστήματος. Ειδικότερα, θα περιλαμβάνει τις παρακάτω υποενότητες

  • Εισαγωγικά περί Internet,

  • Τι είναι ένα e shop,

  • Πότε και γιατί το χρειαζόμαστε,

  • Πλεονεκτήματα – μειονεκτήματα,

  • Τεχνολογία πίσω από ένα e shop – πλατφόρμες δημιουργίας,

  • Επεξήγηση κόστους, ανάπτυξης και συντήρησης,

  • Προϊόντα – υπηρεσίες, τύποι προϊόντων, διαχείριση τους,

  • Γέφυρες διασύνδεσης μεταξύ e-shop και προγραμμάτων διαχείρισης αποθήκης,

  • Social media, διαφημιστικές καμπάνιες, μηχανές αναζήτησης,

  ενώ στο πρακτικό μέρος θα παρουσιαστεί στη πράξη ένα δοκιμαστικό κατάστημα και η διαχείρισή του.

  Η θεωρητική ενότητα θα πραγματοποιηθεί

  Δευτέρα, 14 Δεκεμβρίου 2020 ώρα 1800-2000 και

  Τετάρτη, 16 Δεκεμβρίου 2020 και ώρα 1900 – 2100

  Εξαιτίας της αβεβαιότητας λόγω covid-19, οι ημερομηνίες πραγματοποίησης των δύο δίωρων μαθημάτων για την δεύτερη ενότητα θα καθοριστούν μετά την ολοκλήρωση της θεωρητικής ενότητας.

  Το σεμινάριο διατίθεται δωρεάν ενώ δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι πρώτοι ενενήντα (90) ενδιαφερόμενοι σύμφωνα με τον χρόνο υποβολής της αίτησης εγγραφής τους.

  Οι ενδιαφερόμενοι προκειμένου να συμμετάσχουν στο ηλεκτρονικό σεμινάριο, παρακαλούνται να ολοκληρώσουν την εγγραφή τους μέσω του ακόλουθου link στην ηλεκτρονική πλατφόρμα ZOOM https//zoom.us/meeting/register/ έως τη Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου και ώρα 1500  Πηγή άρθρου

  Latest Posts

  spot_imgspot_imgspot_img

  ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

  ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK