Πέμπτη, 1 Ιουνίου, 2023
spot_imgspot_img
More

  ΠΡΟΣΦΑΤΑ

  Ζέτα Δούκα Τάσος Χαλκιάς: “Aν η Ζέτα δέχτηκε όλη αυτή την κακοποίηση, να δικαιωθεί”

  Συνέντευξη στην εκπομπή “Love it” παραχώρησε ο Τάσος Χαλκιάς, όπου, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στο σοβαρό ζήτημα των καταγγελιών για συμπεριφορές σωματικής, σεξουαλικής και ψυχολογικής βίας στο χώρο του θεάτρου που έχουν έρθει στο φως τις τελευταίες εβδομάδες.

  Ειδικότερα, ο γνωστός ηθοποιός σχολίασε το περιστατικό ανάμεσα στη Ζέτα Δούκα και τον σκηνοθέτη Γιώργο Κιμούλη.

  Υπενθυμίζουμε πως, μιλώντας στην εκπομπή “Πάμε Δανάη”, η γνωστή ηθοποιός, κα Δούκα, είχε εξομολογήθει ότι καθόλη τη διάρκεια της συνεργασίας της με τον ηθοποιό και σκηνοθέτη, Γιώργο Κιμούλη, είχε υποστεί ψυχολογική και λεκτική βία.

  Η ίδια αποκάλυψε ότι τα περιστατικά βίας συνέβησαν κατά την περίοδο της συμμετοχής της στη θεατρική παράσταση “Πιο κοντά”, την οποία σκηνοθέτησε ο Γιώργος Κιμούλης. Συγκεκριμένα η κα Δούκα είχε αποκαλύψει: “Όλη τη χρονιά που συνεργάστηκα μαζί του ήταν μια απίστευτης έντασης ψυχολογική και λεκτική βία, εντός και εκτός σκηνής, με εξάρσεις και περιστατικά θυμού”.

  “Αν η Ζέτα Δούκα πραγματικά δέχτηκε όλη αυτή την κακοποίηση, να δικαιωθεί”, είπε ο Τάσος Χαλκιάς στην εκπομπή “Love it” και προσέθεσε: “Είμαι ένας άνθρωπος που χρόνια τώρα δεν ξαφνιάζομαι με τίποτα. Ξέρω πολλά πράγματα για το χώρο, εξαιρετικά πολλά. Δεν ανήκω σε αυτούς που θα δικαιώσουν ή θα αδικήσουν κάποιον όταν η υπόθεση έφτασε στη δικαιοσύνη.

  “Η Ζέτα, είναι όχι απλά ένας αγαπημένος μου άνθρωπος που μου αρέσει ο τρόπος που ακολουθεί τη ζωή της, τόλμησε να κάνει κάτι που της έχει συμβεί πριν από πολλά χρόνια, καλώς κατά τη γνώμη μου και εύχομαι μέσα από την ψυχή μου, αν πραγματικά δέχτηκε όλη αυτή την κακοποίηση, να δικαιωθεί με τον τρόπο που επιθυμεί να δικαιωθεί” είπε χαρακτηριστικά ο κ. Χαλκιάς.

  “Από την άλλη μεριά, ο Γιώργος Κιμούλης είναι ένας αναγνωρισμένος καλλιτέχνης. Για να είναι κάποιος θεατράνθρωπος πρέπει να είναι άνθρωπος του θεάτρου αλλά και άνθρωπος μαζί. Αν ακούμε τέτοια πράγματα, το δεύτερο συνθετικό δεν έχει λόγο να υπάρχει. Άρα, να είστε πιο προσεχτικοί όταν ονομάζετε κάποιον θεατράνθρωπο. Ένας μεγάλος καλλιτέχνης πρέπει να έχει και μια σωστή συμπεριφορά. Εγώ δεν ανήκω στα αντράκια που μπορεί κάποιος να τους θίξει και να μείνουνε ήσυχοι”, ανέφερε ο γνωστός ηθοποιός.

  ΠΗΓΗ

  Latest Posts

  spot_imgspot_imgspot_img

  ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

  ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK