Παρασκευή, 31 Μαρτίου, 2023
spot_imgspot_img
More

  ΠΡΟΣΦΑΤΑ

  «Επικοινώνησα με το ΣΕΗ και θα κάνω καταγγελία για συγκεκριμένο πρόσωπο»

  Δείτε όσα είπε η Πηνελόπη Σεργουνιώτη.

  Στο περιοδικό “7 ΜΕΡΕΣ tv” και τον Γιάννη Βίτσα έδωσε συνέντευξη η ηθοποιός Πηνελόπη Σεργουνιώτη, η οποία εξομολογήθηκε πως έχει επικοινωνήσει με το ΣΕΗ για να καταγγείλει συγκεκριμένο πρόσωπο.

  Σου λείπει το θέατρο αυτόν τον δύσκολο χρόνο της πανδημίας;

  Η αλήθεια είναι πως όλα έγιναν τόσο βίαια και ακαριαία. Μου λείπει πάρα πολύ το θέατρο, οι συνεργασίες, η επικοινωνία και η αμεσότητα με το κοινό. Έχω ανάγκη αυτή τη σχέση αλληλεπίδρασης.

  Τους τελευταίους δύο μήνες υπάρχει μια σωρεία καταγγελιών από συναδέλφους σου για κακοποιητικές συμπεριφορές στο χώρο του θεάτρου. Έχεις βιώσει κάτι αντίστοιχο στην πορεία σου;

  Ναι. Έχω βιώσει λεκτική βία, την υφέρπουσα απειλή του «αν δεν πας με τα νερά του σκηνοθέτη ή του παραγωγού, μπορεί να βρεθείς εκτός δουλειάς». Έχω έρθει αντιμέτωπη με υποτιμητικά σχόλια, ακραίες καταστάσεις και έμμεσους εκβιασμούς. Μάλιστα, επικοινώνησα το προηγούμενο διάστημα με το ΣΕΗ, προκειμένου να κάνω συγκεκριμένη καταγγελία για ένα πρόσωπο. Θα πάρει και αυτό τη σειρά του, καθώς απόλυτη προτεραιότητα τώρα δίνεται στους συναδέλφους που έχουν βιώσει σωματική κακοποίηση, προσβολή της γενετήσιας πράξης ή ακόμα και βιασμό.

  Πηγή: zappit.gr  Latest Posts

  spot_imgspot_imgspot_img

  ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

  ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK