Σάββατο, 26 Νοεμβρίου, 2022
spot_imgspot_img
More

  ΠΡΟΣΦΑΤΑ

  Εξελέγη ομόφωνα και παμψηφεί καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου


  Στη βαθμίδα του καθηγητή στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου εξελέγη ομόφωνα και παμψηφεί ο βουλευτής Δωδεκανήσου, Μάνος Κόνσολας. Το γεγονός αυτό αποτελεί επιστέγασμα μιας 19ετούς ακαδημαϊκής καριέρας και διαδρομής, που συνδέθηκε με ένα πλούσιο επιστημονικό, διδακτικό, ερευνητικό και συγγραφικό έργο.

  Ο κ. Κόνσολας έχει διδάξει σε διατμηματικά και μεταπτυχιακά προγράμματα του Πανεπιστημίου Αιγαίου και άλλων πανεπιστημίων της χώρας και είναι μέλος σε διεθνείς επιστημονικές και εκπαιδευτικές ενώσεις.

  Σε σχετική δήλωσή του τονίζει: «Είμαι, εδώ και χρόνια, μέλος της μεγάλης οικογένειας του Πανεπιστημίου Αιγαίου. Έχοντας υπηρετήσει σε όλες τις βαθμίδες, αποτελεί μεγάλη τιμή για μένα η εκλογή μου στη βαθμίδα του καθηγητή, αλλά και η θετική αποτίμηση της ακαδημαϊκής μου διαδρομής από καθηγητές διαφορετικών πανεπιστημίων της χώρας και του εξωτερικού που συμμετείχαν στο εκλεκτορικό σώμα.

  Το πανεπιστήμιο αποτελεί για μένα ένα μεγάλο κομμάτι της ζωής μου, που υπήρχε πριν την πολιτική και θα υπάρχει και μετά την πολιτική».  Πηγή άρθρου

  Latest Posts

  spot_imgspot_imgspot_img

  ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

  ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK