Παρασκευή, 22 Σεπτεμβρίου, 2023
spot_imgspot_img
More

    ΠΡΟΣΦΑΤΑ

    Εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης εναντίον του Κώστα Βαξεβάνη

    Στο πλαίσιο του αυτοφώρου αναζητούνταν για να συλληφθεί το Σάββατο το βράδυ ο δημοσιογράφος και εκδότης, Κώστας Βαξεβάνης, μετά από μήνυση που κατέθεσαν εναντίον του αστυνομικοί.

    Την είδηση ανακοίνωσε ο ίδιος ο Κώστας Βαξεβάνης με ανάρτησή του στο Twitter.

    Πιο συγκεκριμένα, o εκδότης ανέφερε:

    Μόλις διάβασα ότι υπάρχει ένταλμα εναντίον μου μετά από μήνυση αστυνομικών που μου είχαν στείλει εξώδικο για δημοσίευμα που αφορούσαν βασανισμούς πολιτών. Παραβίασα λένε τα προσωπικά δεδομένα επειδή έγραψα τα ονόματα όσων μου έστειλαν το εξώδικο. Δημοκρατία Κυριάκου Μητσοτάκη.

    Σημειώνεται πως η υπόθεση αφορά την αναπαραγωγή καταγγελίας του Άρη Παπαζαχαρουδάκη, που δημοσίευσε η «Εφημερίδα των Συντακτών», για βασανιστήρια στη ΓΑΔΑ μετά τη σύλληψη του για τα επεισόδια της Νέας Σμύρνης.

    Υπενθυμίζεται πως με ανακοίνωσή του, το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη είχε διαψεύσει κατηγορηματικά τις καταγγελίες, κάνοντας λόγο «για απολύτως ψευδείς και ακραία δυσφημιστικές για την ΕΛ.ΑΣ.» αναφορές.

    Πηγή: reader.gr



    ΠΗΓΗ

    Latest Posts

    spot_imgspot_imgspot_img

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

    ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK