Σάββατο, 30 Σεπτεμβρίου, 2023
spot_imgspot_img
More

  ΠΡΟΣΦΑΤΑ

  «Είναι εκπληκτικό ότι έχει αυτήν τη ρομαντική πλευρά»

  Τις λεπτομέρειες της συνεργασίας της με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος έγραψε τους στίχους του τραγουδιού «Έξαψη» που ακούγεται στην ομώνυμη σειρά του MEGA, αποκάλυψε η Νατάσα Θεοδωρίδου.

  Η δημοφιλής ερμηνεύτρια ανέφερε πως δεν ήταν έκπληξη για αυτήν η καλλιτεχνική δραστηριότητα του ισχυρού άνδρα του Ολυμπιακού και αναφέρθηκε στον διάλογο που είχαν, πριν γράψει τους στίχους του συγκεκριμένου τραγουδιού.

  «Ήταν έκπληξη για εσάς, εγώ όμως γνώριζα ότι ο κ. Μαρινάκης γράφει στίχους. Δεν μου ήταν άγνωστο, σε κάποιες συζητήσεις μας, μάλιστα, μου είχε πει γι’ αυτή του την πλευρά, ότι έγραφε δηλαδή στίχους και ποιήματα, αλλά δεν μου πήγαινε φυσικά στο μυαλό ότι θα βρεθούμε μαζί μουσικά», ανέφερε αρχικά σε συνέντευξή της στο Πρώτο Θέμα και πρόσθεσε:

  «Μιλώντας, λοιπόν, για τη σειρά «Έξαψη», μια που την έβλεπα γιατί μου αρέσουν οι ιστορίες με τα ερωτικά πάθη στις οποίες συναντώ τον εαυτό μου άλλωστε τι θα ήμασταν χωρίς ερωτικά πάθη; Τίποτα- προέκυψε και η ιδέα να πω το τραγούδι».

  Για τη γνωριμία τους, ανέφερε: «Βασικά, γνωριστήκαμε μέσα από τις εκπομπές του Mega. Ήταν στη δεύτερη εμφάνιση, εκείνη των Χριστουγέννων… οπότε, για όλα αυτά είχαν προηγηθεί συζητήσεις με τον κ. Μαρινάκη και συναντήσεις και μετά προέκυψε μια συζήτηση για το σίριαλ.

  Είχα δει τότε τα τρία πρώτα επεισόδια τότε χωρίς τραγούδια. Μάλιστα του είχα πει “εγώ φαντάζομαι για αυτό το σίριαλ ένα δυνατό τραγούδι, μια ερωτική, δυναμική μπαλάντα”. “Ωραία βγες να την πεις”, αποκρίθηκε. “Πρόεδρε, γράψε μου στίχους εσύ και εγώ θα βρω τη μουσική”. “Ωραία, δώσε μου λίγο χρόνο, παίρνω χαρτί να γράψω”, μου είπε.

  Εγώ στο μεταξύ είχα πάρει ήδη τον Πέτρο Ιακωβίδη τηλέφωνο: “Είναι αυτό το σίριαλ, είναι αυτό το στόρι, θέλω μια δυναμική μπαλάντα”. Αλλά τότε εκείνος δεν ήξερε τίποτα για τους στίχους που είχαμε πει με τον κ. Μαρινάκη. Οπότε μου έστειλε τη μουσική ή μάλλον με πήρε τηλέφωνο και μου είπε “άκου” και άρχισε ένα τραγουδάει, τη μελωδία. Ακριβώς εκείνη τη στιγμή μου έστειλε μήνυμα τους στίχους ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Τότε είπα στον Πέτρο: “Πάρε αυτούς τους στίχους και δούλεψε τους πάνω στη μουσική σου”. Όλα έγιναν μέσα σε μια ώρα. Με το που μου στέλνει ο Πέτρος το τραγούδι με τους στίχους, το έστειλα με τη σειρά μου στον κ. Μαρινάκη και μου είπε: “Ωραία, ελάτε τώρα να το φτιάξουμε”. Εγώ, όταν αποφασίσω να κάνω κάτι είμαι πολύ γρήγορη, θέλω να το κάνω άμεσα. Αυτά, λοιπόν, έγιναν Δευτερά. Πέμπτη τραγούδησα το τραγούδι και Κυριακή ήταν πανέτοιμο. Χρόνος εξωφρενικά σύντομος.

  «Για μένα είναι εκπληκτικό ότι ένας τέτοιος άνθρωπος, επιχειρηματίας κραταιός, έχει αυτή τη ρομαντική πλευρά. Είναι έκπληξη για όσους δεν τον ξέρουν, αλλά αυτό είναι και το ωραίο ενός ανθρώπου».

  Πηγή: tilestwra  Latest Posts

  spot_imgspot_imgspot_img

  ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

  ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK