Σάββατο, 2 Δεκεμβρίου, 2023
spot_imgspot_img
More

  ΠΡΟΣΦΑΤΑ

  “Δεν υπάρχει αυτό που ζω, βλέπουν παντού τον Μπάμπη” λέει η μάνα

  Το «Φως στο Τούνελ» με την Αγγελική Νικολούλη, ρίχνει φως στο θρίλερ της Πάτρας με τα τρία νεκρά κοριτσάκια, που συγκλόνισε το πανελλήνιο.

  Η Αγγελική Νικολούλη μπαίνοντας στο πλατό αναφέρθηκε στην υπόθεση λέγοντας πως είναι σε συνεχής επαφή με τους γονείς ενώ βοηθά με διακριτικό τρόπο στην έρευνα.

  «Τον τελευταίο καιρό το ενδιαφέρον όλων κυρίως επιστημόνων και ερευνητών έχει στραφεί στην Πάτρα με μια οικογένεια που μέσα σε ένα διάστημα 2,5 περίπου ετών μετρά τρεις θανάτους παιδιών. Τα παιδάκια πέθαναν από ανακοπή. Οι θάνατοι χαρακτηρίστηκαν περίεργοι και όπως ήταν αναμενόμενο με εντολή εισαγγελέα, οι θάνατοι αυτοί μπήκαν στο μικροσκόπιο των ερευνητών. Αυτά που βιώνουν δεν έχουν προηγούμενο, οι επιθέσεις έχουν ξεπεράσει το όριο και θα έλεγα πως είναι και επικίνδυνο μήπως γίνουν και ακραίες.

  Είμαστε σε συνεχή επαφή με την οικογένεια σε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε κι εμείς με διακριτικότητα, γιατί η επίσημη έρευνα γίνεται από τις αρχές. Μιλάω με την ταλαιπωρημένη μητέρα και την προσεγγίζω και σαν γυναίκα προς γυναίκα και σαν πιο έμπειρη μάνα. Η κουβέντα μας έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον και δίνει απαντήσεις αρκετές», είπε η παρουσιάστρια μεταξύ άλλων.

  Δείτε το σχετικό βίντεο:

  Η Αγγελική Νικολούλη μίλησε τηλεφωνικά με την μητέρα των τριών παιδιών που χάθηκαν πρόωρα και ανεξήγητα.

  Όπως της είπε χαρακτηριστικά διέκοψε εγκυμοσύνη, θα ήταν ανώριμο να έφερνε στον κόσμο ένα παιδί μετά τα όσα έγιναν.

  “Είμαι ταλαιπωρημένη, έχω χάσει τον ύπνο μου, αυτό που ζω δεν υπάρχει, βλέπουν παντού τον Μπάμπη τον Αναγνωστόπουλο, τον δολοφόνο. Το μόνο λάθος είναι που δεν κάναμε την ανακοίνωση την πρώτη ημέρα. Βέβαια δεν μας άκουσε ποτέ κανένας. Κάναμε γενετικές εξετάσεις και εμείς και τα παιδιά. Καρδιολογικό δεν υπάρχει. Ψάχνουν ένα σύνδρομο για την Τζωρτζίνα. Τα γονιδιακά δεν έχουν ολοκληρωθεί ακόμα. Είναι στο εξωτερικό. Πιστεύω στο γονίδιο. Ήταν συγκυρία, η μεγαλύτερη έφυγε τελευταία. Η μπέμπα είχε σπάνιο σύνδρομο. Στην οικογένεια δεν είχαμε τίποτα. Θυμώνω για αυτό που συμβαίνει, είναι μεγάλη αδικία” είπε μεταξύ άλλων η μητέρα τους.

  Δείτε το σχετικό βίντεο:

  Ο πατέρα των παιδιών σε δημοσιογράφο της εκπομπής είπε ότι θα μιλήσει όταν τελειώσουν όλα.

  Δείτε το σχετικό βίντεο:

  Η μητέρα των παιδιών αποκάλυψε επίσης πως πήγαινε σε ψυχολόγο αλλά τη δύναμη την έπαιρνε από τη Τζωρτζίνα.

  Δείτε το σχετικό βίντεο:

     Πηγή

  Latest Posts

  spot_imgspot_imgspot_img

  ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

  ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK