Σάββατο, 25 Μαρτίου, 2023
spot_imgspot_img
More

  ΠΡΟΣΦΑΤΑ

  “Δεν είχα χρήματα, ζούσα χωρίς ρεύμα”

  Όσα εξομολογήθηκε ο τηλεοπτικός “Μανωλάκης”

  Στη “Φωλιά των Κου Κου” παραχώρησε συνέντευξη ο Πάρης Σκαρτσολιάς, ο οποίος μίλησε για το Καφέ της Χαράς, τα γυρίσματα, αλλά και τις δύσκολες στιγμές που πέρασε όταν ήταν πολύ… στενά τα οικονομικά του. «Σιγά σιγά τα πλησιάζω τα 30, δεν τα φτάνω, αλλά πλησιάζω.

  Τα γυρίσματα πάνε με γοργούς ρυθμούς, θεωρώ ότι είναι από τις καλύτερες δουλειές που έχω κάνει. Αυτό που ξέρω είναι ότι τα γυρίσματα είναι σε μια γραμμή και πάνε… τρένο, κάνουμε γυρίσματα συνέχεια. Αν ο Χάρης Ρώμας ήταν θετικός στον κορονοϊό θα το ήξερα. Συνέχεια κάνουμε τεστ και προσπαθούμε να κρατάμε αποστάσεις, όσο γίνεται.

  Προς το παρόν δεν έχουμε δει ερωτική σκηνή, φαντάζομαι στο μέλλον κάτι θα υπάρξει. Ο Χάρης είναι εξαιρετικός επαγγελματίας, οπότε δεν μου κάνει πλάκα που φιλάω την ανιψιά του. Δεν ξέρω αν ο Μανώλης θα παντρευτεί τη Βάλια ή την Αρετή. Δεν ξέρω αν θα παντρευτεί ο Μανώλης ή ο μπαμπάς Πόπωτας, αλλά ξέρω ποιος θα φτάσει κοντά στο γάμο.

  Στα οικονομικά έχω περάσει φάσεις που είμαι τρομακτικά άνετα και φάσεις που είμαι τρομακτικά στενά. Είχα κάποια λεφτά και τα έδωσα για ένα αυτοκίνητο που δεν ήταν των δικών μου κυβικών. Μετά είχα 3,5 ευρώ και δεν μπορούσα να βάλω ούτε βενζίνη. Επειδή δεν είχα χρήματα, ζούσα κάποιες μέρες χωρίς ρεύμα γιατί μου το είχαν κόψει», είπε ο Πάρης Σκαρτσολιάς.

  Πηγή: thebest.gr  ΠΗΓΗ

  Latest Posts

  spot_imgspot_imgspot_img

  ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

  ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK