Σάββατο, 2 Δεκεμβρίου, 2023
spot_imgspot_img
More

  ΠΡΟΣΦΑΤΑ

  Δήμος Βύρωνα – Ο αγώνας για το Λόφο Κοπανά κορυφώνεται

  Ο αγώνας για το Λόφο Κοπανά κορυφώνεται, όπως ενημερώνει σχετικά ο Δήμος Βύρωνα . Στο δελτίο τύπου αναφέρονται τα παρακάτω

  Η προάσπιση του δημόσιου χαρακτήρα της περιοχής των Θεάτρων Βράχων (Λόφου Κοπανά) αποτελεί ένα ύψιστης σημασίας σκοπό για το Ελληνικό Δημόσιο και τις Δημοτικές Αρχές του Βύρωνα και της Δάφνης-Υμηττού, έναν κορυφαίο αγώνα για να προστατέψουμε μια καθαρά δημόσια έκταση από το να περάσει στα χέρια ιδιωτών. Όλοι γνωρίζουμε την αξία αυτής της περιοχής για την πόλη και τους δημότες, αλλά και την υπερτοπική της σημασία για τον πολιτισμό (με το Φεστιβάλ «Στη Σκιά των Βράχων»), τον αθλητισμό και την αναψυχή.

  Ο δικαστικός αγώνας των δύο Δήμων έχει φτάσει πλέον στο επίπεδο του Αρείου Πάγου, καθώς την Τετάρτη 4 Μαΐου 2022 εκδικάζεται η αίτηση αναίρεσης ενάντια στην -κατά τη γνώμη μας άδικη- απόφαση του Εφετείου που παραδίδει μια δημόσια έκταση κοινού ενδιαφέροντος στα ιδιωτικά συμφέροντα.

  Είναι ιδιαίτερα σημαντικό οι πολίτες να δώσουν δυναμικό παρών και να βοηθήσουν να ακουστεί η φωνή τους για να μείνει ο Λόφος Κοπανά δημόσιος, υπηρετώντας το κοινό καλό, τον πολιτισμό, τον αθλητισμό και την προστασία του περιβάλλοντος.

  Σας καλούμε λοιπόν να παραστείτε στον Άρειο Πάγο την Τετάρτη 4 Μαΐου και ώρα 930 και να ενώσετε μαζί μας τη φωνή σας.

  Όλοι μαζί, θα τα καταφέρουμε!  Πηγή άρθρου

  Latest Posts

  spot_imgspot_imgspot_img

  ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

  ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK