Παρασκευή, 31 Μαρτίου, 2023
spot_imgspot_img
More

  ΠΡΟΣΦΑΤΑ

  “Δέχεται απειλές λόγω Κουφοντίνα”, λέει η Παλαιτσάκη

  Στο νοσοκομείο Ερρίκος Ντυνάν εισήχθη εσπευσμένα το βράδυ της Κυριακής ο Μένιος Φουρθιώτης, ο οποίος φέρεται να υπέστη καρδιακό επεισόδιο ενώ αναμένεται να πάρει εξιτήριο τις επόμενες ώρες.

  Την είδηση έκανε γνωστή με ανάρτησή της η συνεργάτης του, Νανά Παλαιτσάκη, με ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, στην οποία υποστηρίζει ότι ο Μένιος Φουρθιώτης ένιωσε αδιαθεσία αμέσως μετά την εκπομπή που παρουσιάζει. Όπως αποκαλύπτει η Νανά Παλαιτσάκη, ο γιατρός του παρουσιαστή του συνέστησε παρά τις αντιρρήσεις του ίδιου να εισαχθεί στο νοσοκομείο, κάτι που αποδείχτηκε σωτήριο σύμφωνα με τη συνεργάτιδά του.

  Ειδικότερα, Νανά Παλαιτσάκη στην ανάρτησή της γράφει τα εξής:

  “Η ύπαρξη σοβαρών απειλών κατά την διάρκεια και της τελευταίας εκπομπής “Αποδείξεις live” την Κυριακή 14 Μαρτίου κατά της ζωής του Μένιου Φουρθιώτη, απειλές που συνδέονται και με τον τρόπο διαχείρισης των θέσεων του ίδιου, για Δημήτρη Κουφοντίνα , είχαν ως αποτέλεσμα μετά το τέλος της εκπομπής να υποστεί ένα επεισόδιο απώλειας των αισθήσεων μέσα στο γραφείο του.

  Ο θεράπων γιατρός του με τον οποίο επικοινώνησα η ίδια συνέστησε αν και ο ίδιος ο Μένιος ήταν αρνητικός την άμεση εισαγωγή του στο νοσοκομείο. Τον μετέφερα στο Νοσοκομείο Ερρίκος Ντυνάν γεγονός σωτήριο όπως αποδείχθηκε καθώς ήταν σε εξέλιξη καρδιακό επεισόδιο και χρειάστηκε άμεση εισαγωγή μετά τις πρώτες εξετάσεις.

  Με αφορμή αυτό το γεγονός ως δημοσιογράφος αλλά και ως Εκδότρια πλέον της εφημερίδας Αποκαλυπτικά, δηλώνω ότι η ελευθεροτυπία και η δημοσιογραφία δεν εκβιάζεται και δεν απειλείται. Η εκπομπή ” Αποδείξεις live” όπως και η εφημερίδα ” Αποκαλυπτικά” θα συνεχίσουν να υποστηρίζουν την ελεύθερη διατύπωση απόψεων όπως και την κριτική στην εξουσία και τις αποφάσεις της σύμφωνα με το Σύνταγμα και τους κανόνες δεοντολογίας της ΕΣΗΕΑ”.

  Τι αναφέρει το νοσοκομείο στην ανακοίνωσή του

  Ανακοίνωση για το περιστατικό ανακοίνωσε το νοσοκομείο Ερρίκος Ντυνάν, στην οποία αναφέρονται τα εξής:

  “Το βράδυ της Κυριακής 14/03/2021 ο παρουσιαστής τηλεοπτικών εκπομπών κ. Μένιος Φουρθιώτης, προσήλθε στο Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center παραπονούμενος για οπισθοστερνικό άλγος.

  Πραγματοποιήθηκαν όλες οι απαραίτητες κλινικές και παρακλινικές εξετάσεις και τις προσεχείς ώρες αναμένεται να λάβει εξιτήριο με τη σύσταση αποφυγής έντονης σωματικής δραστηριότητας. Συνεστήθη υπολιπιδαιμική αγωγή και επανεξέταση σε τρεις εβδομάδες”.

  Πηγή: thetoc.gr  Latest Posts

  spot_imgspot_imgspot_img

  ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

  ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK