Πέμπτη, 21 Σεπτεμβρίου, 2023
spot_imgspot_img
More

  ΠΡΟΣΦΑΤΑ

  Δάκρυσε ο Άνθιμος Ανανιάδης για τον αείμνηστο Κώστα Βουτσά

  “Ήταν ο καλύτερος μου φίλος ο Κώστας Βουτσάς” εξομολογήθηκε ο Άνθιμος Ανανιάδης.

  Ο Άνθιμος Ανανιάδης βρέθηκε απέναντι από τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, το βράδυ της Πέμπτης, στο πλατό του The 2night Show στον ΑΝΤ1. Ο ηθοποιός δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στον αγαπημένο του και αείμνηστο ηθοποιό, Κώστα Βουτσά μη μπορώντας, μάλιστα, να κρύψει την συγκίνηση του.

  Πιο συγκεκριμένα, μέσα σε όλα, ο Άνθιμος Ανανιάδης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «έχουμε πλάνα με τον Κώστα Βουτσά τα οποία θα παίξουν στην ταινία που ετοιμάζουμε. Έχουμε και την μεγάλη τιμή… Πάντα συγκινούμαι γιατί έγινε μέσα στην όλη πράξη της ταινίας… Εκεί που ετοιμαζόμασταν να κάνουμε μια καταστροφή και πήραμε τηλέφωνο, τον πήγαμε στο νοσοκομείο και έφυγε μέσα σε έναν μήνα».

  «Είναι τεράστια τιμή, όμως, να είναι το πνεύμα του εκεί». Τότε ήταν που ο ηθοποιός δάκρυσε προχωρώντας σε μια ιδιόμορφη αποκάλυψη. «Χρόνια έλεγα στον Κώστα ότι θα κάνω μια ταινία στην οποία θα παίξει τον πατέρα μου. Και βρέθηκε ένας φίλο μου που ο παππούς του είναι ίδιος ο Κώστας. Είναι 88 χρονών και παίζει για να μας βοηθήσει να τελειώσουμε τα πλάνα του. Τον ευχαριστώ για όλα».

  «Ήταν ο καλύτερος μου φίλος ο Κώστας» εξομολογήθηκε ο ηθοποιός.

  Μια ευαίσθητη στιγμή από τον Άνθιμο Ανανιάδη στο The 2night Show…

  Πηγή: zappit.gr  Latest Posts

  spot_imgspot_imgspot_img

  ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

  ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK