Σάββατο, 2 Δεκεμβρίου, 2023
spot_imgspot_img
More

  ΠΡΟΣΦΑΤΑ

  Γιώργος Τράγκας Παραμένει για τρίτη μέρα στη ΜΕΘ με κοροναϊό Γιατί δεν εμβολιάστηκε

  Για τρίτη ημέρα παραμένει στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Σωτηρία με κοροναϊό ο Γιώργος Τράγκας με τους θεράποντες γιατρούς του να χαρακτηρίζουν την κατάσταση της υγείας του να χαρακτηρίζεται σοβαρή αλλά σταθερή.

  Στον Γιώργο Τράγκα, ο οποίος δεν έχει κάνει το εμβόλιο κατά του κοροναϊού, χορηγείται οξυγόνο.

  Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του κόμματός του, Πάρη Κουρτζίδη, η κατάστασή του είναι σταθερή, αλλά κρίσιμη. Δεν έχει κριθεί απαραίτητη η διασωλήνωσή του και ο ίδιος «θεωρεί ότι θα βγει νικητής».

  Όπως είπε στο Open, ο κ. Κουρτζίδης, «είναι ένας άνθρωπος που θέλει να ζει».

  Γιατί δεν έκανε το εμβόλιο

  Παράλληλα μίλησε για «κανιβαλισμό» που επικρατεί όσον αφορά το θέμα του Γιώργου Τράγκα.

  «Ασφαλώς ιός υπάρχει και είναι εξαιρετικά επικίνδυνος» είπε, ο κ. Κουρτζίδης, προσθέτοντας ότι το Κ.ΕΛ.ΑΝ., σε ό,τι αφορά στον εμβολιασμό «ούτε αποτρέπει, ούτε προτρέπει».

  Σχετικά με την απόφαση του κ. Τράγκα να μην κάνει το εμβόλιο κατά του κοροναϊού, επεσήμανε πως «είχε τους φόβους του, είχε και μία αλλεργία. Σε σχέση και με το ζάχαρο που δεν ήθελε να απορρυθμιστεί, είχε αυτόν τον φόβο».

  Σε καραντίνα στο σπίτι η σύζυγος του Τράγκα

  Η σύζυγος του Γιώργου Τράγκα, Μαρία Καρρά, νοσεί και αυτή με κοροναϊό και βρίσκεται σπίτι της σε καραντίνα, καθώς υποβλήθηκε σε εξετάσεις και δεν χρίζει νοσηλείας.

  Στη σύζυγο του γνωστού δημοσιογράφου έχουν δοθεί ήδη οδηγίες και αν εμφανίσει συγκεκριμένα συμπτώματα, τότε θα εισαχθεί στο νοσοκομείο.

  Πηγή: in.gr  ΠΗΓΗ

  Latest Posts

  spot_imgspot_imgspot_img

  ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

  ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK