Παρασκευή, 31 Μαρτίου, 2023
spot_imgspot_img
More

  ΠΡΟΣΦΑΤΑ

  Αφησε πίσω του σημείωμα-«κατάθεση ψυχής»

  Σοκ έχει προκαλέσει στον Βόλο η αυτοκτονία του επιχειρηματία Γιώργου Καλέργη. Ο 62χρονος απαγχωνίστηκε μέσα στο κατάστημά του

  Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του thenewspaper.gr, ο ιδιαίτερα ευαίσθητος επιχειρηματίας, πριν προχωρήσει στο απονενοημένο διάβημα έγραψε ένα ιδιόχειρο σημείωμα, στο οποίο εξηγούσε τους λόγους που τον έφτασαν σε αυτή την κατάσταση. Το σημείωμα βρέθηκε πάνω στο γραφείο του στον 1ο όροφο του cafe Novel, του οποίου ήταν ιδιοκτήτης.

  Όπως επισημαίνουν αστυνομικές πηγές, αλλά και άνθρωποι του στενού του περιβάλλοντος, ο Γιώργος Καλέργης δεν αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα, και δεν ήταν αυτός ο λόγος που τον οδήγησε τόσο άδικα και πρόωρα στον θάνατο. Μάλιστα, χαρακτηρίζουν το τελευταίο του σημείωμα ως μία κατάθεση ψυχής, στο οποίο περιγράφει τα συναισθήματά του, τα παράπονά του και τις επιθυμίες του. Η μοναξιά που αισθανόταν ήταν εκείνη που φαίνεται ότι τον οδήγησε στον θάνατο.

  Ο Γιώργος Καλέργης υπήρξε ιδιαίτερα δραστήριος στην τοπική κοινωνία, ενώ προσέφερε και στο Ορφανοτροφείο Βόλου ως μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου. Ήταν ένας πολύ ευαίσθητος άνθρωπος και με καλλιτεχνικές ανησυχίες, με μεγάλη αγάπη στο θέατρο και τις τέχνες.

  Πριν τον πόλεμο της Συρίας, διατηρούσε εκεί εργοστάσιο παιδικών ενδυμάτων με μεγάλη εξαγωγική δραστηριότητα, ενώ παλιότερα δραστηριοποιήθηκε και στη βιομηχανική περιοχή του Βόλου.

  O εκλιπών αφήνει πίσω του τα παιδιά του, την τέως σύζυγό του και τη σύντροφό του.

  Πηγή: iefimerida.gr  ΠΗΓΗ

  Latest Posts

  spot_imgspot_imgspot_img

  ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

  ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK