Παρασκευή, 2 Ιουνίου, 2023
spot_imgspot_img
More

  ΠΡΟΣΦΑΤΑ

  «Αυτό δεν συγχώρησα ποτέ στη Μαρίνα»

  Στη «Φωλιά των Κου Κου» μίλησε σήμερα ο Ιωάννης Αυλωνίτης, ο παίκτης που αποχώρησε χθες από το MasterChef. Ο νεαρός μίλησε για τον Διονύση, την Μαρίνα, τη Μαρία, αλλά και για τη σύντροφό του.

  «Δεν διαλύθηκε η σχέση μας, απλά στη χθεσινή μέρα είχα ένα πολύ έντονο προαίσθημα από το πρωί ότι κάτι θα στραβώσει, κάτι δεν θα μου πάει καλά. Ήθελα να μαγειρέψω ατομικά, να μην έχω κανέναν δίπλα μου. Με τον Διονύση είχαμε αυτή τη σχέση γιατί τα λέγαμε όλα μπροστά. Δεν του ρίχνω ευθύνες για την αποχώρησή μου», είπε αρχικά για τον Διονύση.

  Για τη Μαρίνα Ντεμολλάι σημείωσε: «Υπάρχουν άνθρωποι που αλλάζουν on camera, όπως η Μαρίνα. Με τη Μαρίνα είχαμε πολύ καλή σχέση και το μόνο παράπονο που έχω είναι ότι στις αρχές είχε πει κάποια πράγματα που δεν τα πήρε ποτέ πίσω, δεν ζήτησε ποτέ ένα συγγνώμη μπροστά μου. Ξεκίνησε την ίντριγκα για μένα και τη Μαρία και δεν μπορώ να καταλάβω για ποιο λόγο ξεκίνησε όλο αυτό. Εγώ αυτό δεν συγχώρησα ποτέ στη Μαρίνα».

  «Είχαμε πολύ καλή σχέση μέσα στο παιχνίδι από τον πρώτο καιρό. Έχουμε πάρα πολλά κοινά, είναι ο μοναδικός άνθρωπος που όταν τη ρώταγα κάτι, θα μου έλεγε αυτό που δεν θέλω να ακούσω. Δεν έχει βρεθεί ακόμα γυναίκα να με βάλει στη θέση μου», είπε στη συνέχεια για τη Μαρία Λαζαρίδου. «Είναι ένας άνθρωπος που είναι πολύ καιρό στη ζωή μου, αλλά για πολλούς λόγους την κρατάω στην αφάνεια. Είναι ο άνθρωπος που τα τελευταία χρόνια με έχει στηρίξει πάρα πολύ», κατέληξε μιλώντας για τη σύντροφό του.

  Πηγή: in.gr  Latest Posts

  spot_imgspot_imgspot_img

  ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

  ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK