Δευτέρα, 20 Μαρτίου, 2023
spot_imgspot_img
More

  ΠΡΟΣΦΑΤΑ

  Αρνητικά όλα τα rapid tests που διενεργήθηκαν στη ΔΕ Παμίσου και στο Μουζάκι

  Αρνητικά όλα τα rapid tests που διενεργήθηκαν στη ΔΕ Παμίσου και στο Μουζάκι 

  Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 17/12, η δωρεάν μαζική λήψη ελέγχων ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid tests), που διοργάνωσε ο Δήμος Μουζακίου, σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ και το Κέντρο Υγείας Μουζακίου.

  Στην πρώτη δράση, που πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Υγείας Μουζακίου και προσήλθαν 40 δημότες -τηρώντας όλα τα μέτρα ασφαλείας- τα αποτελέσματα ήταν όλα αρνητικά.

  Αντίστοιχη είναι και η εικόνα από τα rapid tests, με τη μέθοδο του Drive Through που διενεργήθηκαν στη ΔΕ Παμίσου, με τα αποτελέσματα από τα 67 rapid tests να είναι όλα αρνητικά.

  «Τα αποτελέσματα των 107 rapid tests από τις σημερινές δράσεις του Δήμου μας, τόσο στο Κέντρο Υγείας όσο και στη ΔΕ Παμίσου, είναι όλα αρνητικά και μας ενθαρρύνουν ιδιαίτερα», τόνισε ο Δήμαρχος Μουζακίου Θεοφάνης Στάθης. «Ωστόσο η μάχη με την πανδημία συνεχίζεται και μόνο με υπευθυνότητα και τήρηση των μέτρων θα καταφέρουμε να νικήσουμε το «αόρατο» εχθρό. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους γιατρούς του (ΚΟΜΥ) ΕΟΔΥ και στο επιστημονικό προσωπικό του Κέντρου Υγείας Μουζακίου, για την πολύτιμη βοήθεια».  Πηγή άρθρου

  Latest Posts

  spot_imgspot_imgspot_img

  ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

  ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK