Σάββατο, 2 Δεκεμβρίου, 2023
spot_imgspot_img
More

  ΠΡΟΣΦΑΤΑ

  Αποκάλυψε τον λόγο για τον οποίο είχε χωρίσει με τον Μπεν Άφλεκ

  Σε μια ερώτηση, η οποία μας «καίει» καιρό τώρα, απάντησε η Τζένιφερ Λόπεζ, δίνοντας απάντηση στο αιώνιο ερώτημα που πλανάται από το 2004. Γιατί αυτή και ο Μπεν Άφλεκ χώρισαν τότε;

  Η επανασύνδεσή τους αποτέλεσε το γεγονός του 2021.  Το hashtag #Bennifer έγινε trend στα social media με τους δυο τους να μετατρέπονται στο απόλυτο ζευγάρι της χρονιάς, όπως και στο μακρινό παρελθόν. Όμως τι πραγματικά συνέβη τότε;

  Η JLo ανοίχτηκε για την κατάσταση που αντιμετώπισε πίσω, το 2004 όταν χώρισε από τον Ben Affleck και την κριτική που ασκήθηκε στη σχέση της: «Ήταν σκληρό. Ήταν ένα από αυτά τα πράγματα που θάβεις πολύ βαθιά μέσα σου, έτσι ώστε να μπορέσεις να προχωρήσεις και να συνεχίσεις τη δουλειά σου.

  Είναι αστείο επειδή εγώ και ο Ben ήμασταν μαζί και ήμασταν τόσο ερωτευμένοι. Ήταν μια από τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής μου. Αλλά επίσης, υπήρχε αυτό το άλλο που συνέβαινε, όπου κρινόμασταν συνέχεια, και αυτό πραγματικά κατέστρεψε τη σχέση μας από μέσα προς τα έξω. Επειδή ήμασταν πολύ νέοι για να καταλάβουμε εκείνη τη στιγμή, τι έχει πραγματικά σημασία στη ζωή».

  @InStyle Spain

  Το αν ήταν απολύτως ειλικρινής στη συνέντευξή της, αυτό είναι ένα άλλο θέμα. Ωστόσο φαίνεται πως αυτή τη φορά, οι δυο τους είναι πιο ώριμοι και σοβαροί από ποτέ γι’ αυτή τη σχέση, γνωρίζοντας καλά τι έχει πραγματικά σημασία στη ζωή.

  Πηγή: instyle.gr



  Πηγή

  Latest Posts

  spot_imgspot_imgspot_img

  ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

  ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK