Αρχική Gossip Απαντά για τον σάλο με την αποχώρησή του από παράσταση λόγω εμβολιασμένων

Απαντά για τον σάλο με την αποχώρησή του από παράσταση λόγω εμβολιασμένων

Όσα έγραψε ο Άρης Σερβετάλης σε κείμενό του.

Με ένα κείμενό του στο Instagram, ο Άρης Σερβετάλης παρέθεσε τους λόγους για τους οποίους αποχώρησε από την παράσταση Ρινόκερος, προκαλώντας ποικίλα σχόλια από συναδέλφους του.

«Η απόφαση να αποχωρήσω από την θεατρική παράσταση Ρινόκερος πάρθηκε καθώς αδυνατώ να υποστηρίξω τον διαχωρισμό ανθρώπων που επιβάλλουν τα νέα μέτρα. Η παραγωγός εταιρεία και ο καλλιτεχνικός διευθυντής του θεάτρου Κιβωτός και σκηνοθέτης της παράστασης Γιάννης Κακλέας ήταν ενήμεροι για τις απόψεις μου. Από τον Ιούλιο και βλέποντας την πρόθεση της πολιτείας να απαγορεύσει την είσοδο σε μη εμβολιασμένους είτε με έμμεσο είτε με άμεσο τρόπο, τους ενημέρωσα πως δεν μπορώ να συμμετέχω σ’ αυτό το εγχείρημα κι ανακοίνωσα πως εάν τα θέατρα λειτουργήσουν στο μέλλον μόνο για εμβολιασμένους θα αποχωρήσω από την παράσταση… Όταν η πολιτεία απαγορεύει σε μία μερίδα των πολιτών να εισέλθει σε έναν χώρο για να παρακολουθήσει μία παράσταση, δεν έχω άλλη επιλογή απλό το να σεβαστώ αυτήν την απόφαση και να αποχωρήσω, η αξία της μη διάκρισης των ανθρώπων είναι πέρα και πάνω από όλα. Ζήτησα συγγνώμη σε όλους τους συντελεστές, αν η απόφασή μου τους στενοχώρησε» έγραψε αρχικά ο Άρης Σερβετάλης.

«Αδυνατώ να μετέχω σε ένα «πιστοποιημένο» ντάνιασμα ανθρώπων. Κάθε άνθρωπος είναι μοναδικός και έχει δημιουργηθεί από τον Θεό με την ελευθερία ακόμη και να τον αρνηθεί. Δεν είμαστε αγέλη. Είμαστε άνθρωποι που αγωνιζόμαστε να φανερώσουμε το πρόσωπό μας» συμπλήρωσε ο Άρης Σερβετάλης.

Πηγή: zappit.gr