Σάββατο, 3 Ιουνίου, 2023
spot_imgspot_img
More

  ΠΡΟΣΦΑΤΑ

  «Αν εγώ είμαι η ντροπή της νομικής, ποιος είναι αυτός που με κρίνει;»

  Ο Αλέξης Κούγιας, το βράδυ της Τρίτης, βρέθηκε καλεσμένος του Νίκου Χατζηνικολάου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Ant1 με σκοπό να μιλήσει για την υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη του οποίου έχει αναλάβει την υπεράσπιση.

  Στην αρχή της εμφάνισης της του ο Αλέξης Κούγιας δεν έκρυψε την ενόχληση του για ένα ρεπορτάζ το οποίο προβλήθηκε λίγο πριν και είχε ως αποτέλεσμα να υπάρξει μια μικρή ένταση ανάμεσα στον ποινικολόγο και τον δημοσιογράφο.

  «Σας παρακαλώ θερμά μη μου μιλάτε στο ακουστικό για να ακούω τον κ. Κούγια!» τόνισε στον «αέρα» απευθυνόμενος στους συνεργάτες του ο Νίκος Χατζηνικολάου.

  Αυτό που προκάλεσε τον εκνευρισμό του Αλέξη Κούγια ήταν δύο ανώνυμες αναρτήσεις στα social media και μεταδόθηκαν στο ρεπορτάζ του δελτίου ειδήσεων και στα οποία χαρακτήριζαν τον ποινικολόγο ως η «ντροπή της νομικής επιστήμης».

  «Δεν περίμενα ποτέ ότι θα με υποδεχόσασταν εδώ με δύο ανώνυμες αναρτήσεις που υποστηρίζουν ότι είμαι η ντροπή της νομικής επιστήμης και θα ήθελα να γνωρίζω ποιοι είναι αυτοί οι τόσο αξιόπιστοι που αναδεικνύετε ως κριτές της δικής μου διαδρομής και της απόφασής μου να υπερασπιστώ τον κ. Λιγνάδη» είπε ο Αλέξης Κούγιας και συμπλήρωσε: «Αν εγώ είμαι η ντροπή της νομικής, ποιος είναι αυτός που με κρίνει;».

  Προσπαθώντας να απαντήσει ο κ. Χατζηνικολάου είπε πως το ρεπορτάζ είχε δύο ελαφρυντικά: Το ότι πρόκειται για δημόσιο υλικό, καθώς και ότι στο εν λόγω ρεπορτάζ συμπεριλαμβανόταν τόσο η απάντηση του κ. Κούγια, όσο και του γιου του.

  Ωστόσο, ο Αλέξης Κούγιας διέκοπτε συνέχεια τον Νίκο Χατζηνικολάου, κάτι το οποίο προκάλεσε την έκρηξη του δημοσιογράφου: «Αφήστε με να ολοκληρώσω! Εγώ σας άκουσα».

  Πηγή: newsbeast.gr  ΠΗΓΗ

  Latest Posts

  spot_imgspot_imgspot_img

  ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

  ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK