Σάββατο, 25 Μαρτίου, 2023
spot_imgspot_img
More

  ΠΡΟΣΦΑΤΑ

  Αντίνοος Αλμπάνης: «Δεν ντρέπομαι να δείξω την ασχήμια της αρρώστιας μου»

  Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα κατά του καρκίνου, ο γνωστός ηθοποιός Αντίνοος Αλμπάνης έκανε μία δημοσίευση από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, με ένα κείμενο που συγκλονίζει μιας κι ο ίδιος ήρθε αντιμέτωπος με την ασθένεια.

  Το καλοκαίρι του 2019 ο Αντίνοος Αλμπάνης με ένα story του στο Instagram είχε αποκαλύψει τη μάχη που έδινε με τον καρκίνο.

  Τώρα θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς φίλους του την εμπειρία του. Παράλληλα τους παρότρυνε να εξετάζονται γιατί η πρόληψη σώζει ζωές. Μάλιστα, ο ίδιος δημοσίευσε ένα βίντεο από την περίοδο που έδινε τη δική του μάχη και τα λόγια του πραγματικά συγκλονίζουν.

  «Έχω δει τον φόβο, την αγωνία, τις λευκές μπλούζες, έχω δει τις σιωπηλές συσκέψεις, τον οίκτο, τη συγκατάβαση, έχω δει τα θεραπευτικά σχήματα, τους καθετήρες στις φλέβες, τους τομογράφους, έχω δει τον γυμνό μου ώμο, το οίδημα στο χέρι, το κατεστραμμένο μου δέρμα.

  Τώρα όμως, την παγκόσμια ημέρα κατά του καρκίνου, θέλω να δεις κάτι κι εσύ, εσύ, θέλω να δεις ότι δεν ντρέπομαι να δείξω την ασχήμια της αρρώστιας μου, θέλω να δεις ότι δεν έπαψα ποτέ να ονειρεύομαι, να εργάζομαι και να παράγω, θέλω να δεις ότι ακόμα και στα πιο βαθιά σκοτάδια μου άφηνα να μπαίνει φως
  θέλω να δεις ότι δεν ξέχασα να αγαπάω.

  Θέλω να δεις ότι δεν υπήρξα ποτέ μελλοθάνατος, θέλω να δεις ότι αν όλοι μας αναλάβουμε την ευθύνη που μας αναλογεί, οι πρόωροι θάνατοι από καρκίνο θα ελαττωθούν κατά 25%. Εξετάσου τώρα, όχι για το τώρα αλλά για τον επόμενο μεγάλο έρωτα, την επόμενη αγκαλιά, τα επόμενα μπάνια, το επόμενο χαμόγελο που θα συναντήσεις τυχαία στο δρόμο», έγραψε χαρακτηριστικά ο Αντίνοος Αλμπάνης.

  Πηγή

   

  Latest Posts

  spot_imgspot_imgspot_img

  ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

  ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK