Παρασκευή, 2 Ιουνίου, 2023
spot_imgspot_img
More

  ΠΡΟΣΦΑΤΑ

  Ανησυχία για το βρετανικό στέλεχος Τείνει να κυριαρχήσει

  Στο Mega μίλησε η κυρία Αθηνά Λινού, Καθηγήτρια Επιδημιολογίας Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών.

  «Το Πάσχα είναι μετά από 3 μήνες, αν συνεχίσουν οι εμβολιασμοί και πάρουμε και μέτρα, θα βελτιωθεί και ο καιρός να μπορεί ο κόσμος να βγαίνει στο ύπαιθρο θα βελτιωθούν και τα πράγματα», ανέφερε η κυρία Λινού ερωτηθείσα για το αν θα είμαστε σε θέση να κάνουμε Πάσχα με μεγαλύτερες ελευθερίες.

  Στη συνέχεια η κ. Λινού τόνισε ότι: «Ο πόλεμος παίζεται στα κέντρα υγείας, στην πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας. Η πλειονότητα των θετικών παραμένει σπίτι τους και πρέπει να παρακολουθούνται εξ’ αποστάσεως. Το κάθε κρούσμα πρέπει να απομονώνεται».

  Σχετικά με τα δεδομένα που αναμένονται την προσεχή εβδομάδα, η καθηγήτρια σημείωσε: «Περιμένουμε αύξηση στις εισαγωγές και πιθανότατα αύξηση στις εντατικές. Νομίζω ότι είναι πολλά, κι αυτό που με ανησυχεί περισσότερο είναι ότι έστειλαν δείγματα για αλληλούχιση και τα μισά κρούσματα φαίνεται να είναι το βρετανικό στέλεχος. Τείνει να κυριαρχήσει. Χρειάζεται κάθε δυνατή προσπάθεια να σταματήσει η μετάδοση. Χρειάζονται σημαντικότερα μέτρα τουλάχιστον στην παρακολούθηση της κατάστασης στα σχολεία και στα ΜΜΜ».

  Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί αναλυτικά όλα όσα είπε η κυρία Αθηνά Λινού, Καθηγήτρια Επιδημιολογίας Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών:

  Πηγή: mega, newsbomb.gr  ΠΗΓΗ

  Latest Posts

  spot_imgspot_imgspot_img

  ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

  ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK