Σάββατο, 2 Δεκεμβρίου, 2023
spot_imgspot_img
More

  ΠΡΟΣΦΑΤΑ

  Αγροδιατροφική εξωστρέφεια επιχειρήσεων Δράμας – aftodioikisinews.gr

  Η πόλη της Δράμας αποτελεί την επόμενη, 3η σε σειρά, στάση των ExportSupportWorkingGroups,  δράση του έργου “Go International” με ακρώνυμο GoInt, όπου την Τρίτη 22 Μαρτίου 2022 στις 6 το απόγευμα θα διοργανωθεί εκδήλωση με στόχο την ενημέρωση και υποστήριξη επιχειρήσεων του αγροδιατροφικού τομέα στις διεθνείς εξαγωγές.

  Τη δράση στηρίζει το Επιμελητήριο Δράμας, που θα φιλοξενήσει την εκδήλωση στους χώρους του, στη δομή Υποστήριξης Νεοφυών Επιχειρήσεων “Lab40”, ενεργοποιώντας το Μνημόνιο Συνεργασίας του με το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο.

  Οι συμμετέχοντες της περιοχής θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για το σύνολο των δράσεων του έργου, ενώ οι experts που έχουν προσκαλέσει τα δύο διμερή Επιμελητήρια θα παρουσιάσουν θέματα-κλειδιά για τις επιτυχημένες εξαγωγές, προωθώντας έναν άμεσο διάλογο με τους συμμετέχοντες μέσα από πρακτικά παραδείγματα, αλλά και με βάση τα πραγματικά εργασιακά δεδομένα των συμμετεχόντων.

  Περισσότερες πληροφορίες για τo GoIntProject και την εκδήλωση μπορεί να αναζητήσει κάθε ενδιαφερόμενος στην ιστοσελίδα του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου στο Link https//griechenland.ahk.de/gr/ekdiloseis/plirofories-ekdilosis/export-support-working-groups-2.

  Η συμμετοχή στην εκδήλωση είναι δωρεάν, ωστόσο απαιτείται ηλεκτρονική δήλωση συμμετοχής.

  Το συνολικό σχέδιο δράσεων του “Go International” περιλαμβάνει επίσης σειρά σεμιναρίων/ εργαστήρια ανάπτυξης των εξαγωγών για τις επιχειρήσεις, την κατασκευή ενός ηλεκτρονικού εργαλείου, που θα υποστηρίξει το σύνολο των δράσεων, επιχειρηματικές αποστολές στο Βιετνάμ και το Ισραήλ, καθώς και τη διοργάνωση ενός Περιπτέρου με εκθέτες από Ελλάδα και Βουλγαρία σε έκθεση τροφίμων στο Βιετνάμ.

  Όλες οι παραπάνω δράσεις καλύπτονται μέσα από την επιδότηση του έργου GoIntκαι του Προγράμματος Εδαφικής Συνεργασίας «INTERREG V-A Ελλάδα – Βουλγαρία 2014-2020», στοχεύοντας στη στήριξη της επιχειρηματικότητας στη διασυνοριακή περιοχή μεταξύ Ελλάδος και Βουλγαρίας και προσφέρουν στις ελληνικές επιχειρήσεις του αγροδιατροφικού τομέα ένα ολοκληρωμένο πλαίσιο καθοδήγησης και την ενίσχυση των εξαγωγών στην ευρύτερη περιοχή και εκτός Ευρώπης.  Πηγή άρθρου

  Latest Posts

  spot_imgspot_imgspot_img

  ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

  ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK