Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
spot_imgspot_img
More

  ΠΡΟΣΦΑΤΑ

  «Αγοράζω vintage ρούχα και μόνο αν είναι απολύτως απαραίτητο»
  Η διάσημη ηθοποιός Νάταλι Πόρτμαν σε συνέντευξή της στο «The Hollywood Reporter» μίλησε για την βιωσιμότητα και τα βήματα που ακολουθεί για ένα πιο πράσινο μέλλον.

  «Μιλάμε πολύ για [την κλιματική αλλαγή] στο σπίτι μας σε σχέση με το πως ζούμε, τι επιλέγουμε να κάνουμε» είπε η Πόρτμαν. «Δεν έχω αγοράσει ή χρησιμοποιήσει κανένα προϊόν από δέρμα ή γούνα ή ζωικά παράγωγα εδώ και είκοσι χρόνια».

  Oι στυλιστικές επιλογές της και η καθημερινότητα προστατεύοντας το περιβάλλον
  Aποκάλυψε ότι «αγοράζω vintage ρούχα, και μόνο αν είναι απολύτως απαραίτητο, και φυσικά επιδιορθώνω οτιδήποτε έχει υποστεί φθορά». Μάλιστα τόνισε ότι πρόσφατα αγόρασε μια vintage τσάντα αντί να «αγοράσει μια καινούργια» στην προσπάθεια να ακολουθήσει έναν πιο βιώσιμο τρόπο ζωής.

  Αξίζει να σημειωθεί ότι η διάσημη ηθοποιός του Χόλιγουντ είναι χορτοφάγος από την ηλικία των 9 ετών και έγινε vegan πριν από μια δεκαετία, το 2011, αφού διάβασε το βιβλίο του Τζόναθαν Σάφραν Φόερ (Jonathan Safran Foer) «Eating Animals», όπως είχε δηλώσει στο Us Weekly.

  Ταξίδι μόνο με τρένο

  Μοιράστηκε επίσης και άλλες επιλογές που κάνει εκείνη και η οικογένειά της φιλικές προς το περιβάλλον όπως ότι οδηγεί αποκλειστικά «ηλεκτρικό αυτοκίνητο» και «στα ταξίδια μας επιλέγουμε μέρη που μπορούμε να πάμε με το τρένο». Ωστόσο αν δεν είναι εφικτό «μένουμε αρκετό καιρό για να δικαιολογήσουμε το ταξίδι» ανέφερε η ηθοποιός σημειώνοντας παράλληλα ότι η επίσκεψη σε μία «Βιβλιοθήκη μας δίνει την χαρά να μοιραζόμαστε».  Latest Posts

  spot_imgspot_imgspot_img

  ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

  ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK