Δευτέρα, 6 Φεβρουαρίου, 2023
spot_imgspot_img
More

  ΠΡΟΣΦΑΤΑ

  «Έχω κάνει δύο γάμους και 5, 6 σχέσεις»

  Ο Κώστας Κόκλας βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωινό μας» και παραχώρησε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στη Φαίη Σκορδά. Ο ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στις προσωπικές του σχέσεις, ενώ σχολίασε και τον ρόλο που παίζει ο έρωτας στη ζωή του.

  «Τελειώνει ο έρωτας; Χαίρομαι όταν βλέπω μεγάλους ανθρώπους να ερωτεύονται και να το ζούνε… Είναι πηγή ενέργειας… Γενικά κάνουμε μία ζωή πολύ απαιτητική. Τα ωράρια είναι ατελείωτα. Δεν είναι εύκολο να μοιράζεσαι τη ζωή σου με έναν άνθρωπο» είπε αρχικά ο Κώστας Κόκλας. (Νίκος Οικονομόπουλος: «Ας με λέτε γραφικό, ζω με τον Χριστό και την πίστη μου»).

  Δείτε το βίντεο με το απόσπασμα από τη συνέντευξη του Κώστα Κόκλα:

  «Μου αρέσει η συντροφικότητα. Έχω κάνει αρκετές σχέσεις κι έχω αφιερώσει χρόνο στις γυναίκες που γνώρισα κι αγάπησα. Μου αρέσει να σχεδιάζουμε πράγματα μαζί. Το ήθελα στο πλαίσιο της συγκατοίκησης, κοινή ζωή και κανονικά στο σπίτι μαζί να τα μοιραζόμαστε όλα. Είναι κομμάτια της ζωής, τα οποία ολοκληρώνεις ενδεχομένως. Μπορεί να το έκανα αρκετά αυτό και τώρα η ζωή να έχει άλλες ανάγκες από εμένα. Να αφιερώσω πιο πολύ χρόνο στον Κώστα και στη δουλειά; Ενδεχομένως επειδή είμαι Δίδυμος με Δίδυμο κι είναι διάφορα κομμάτια. Άλλος στη δουλειά» συμπλήρωσε ο ηθοποιός.

  Όταν η Φαίη Σκορδά τον ρώτησε, αν είναι σταθερός στις σχέσεις του, ο Κώστας Κόκλας απάντησε με χιούμορ: «Πάρα πολύ. Έχω κάνει δύο γάμους και 5, 6 σχέσεις. Γιατί το συζητάς τώρα; Έτσι καινούργια πράγματα να λέμε».

  Latest Posts

  spot_imgspot_imgspot_img

  ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

  ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK