Σάββατο, 2 Δεκεμβρίου, 2023
spot_imgspot_img
More

  ΠΡΟΣΦΑΤΑ

  Έρχονται ανακοινώσεις για την επιδότηση ρεύματος τον Φεβρουάριο

  Αυτή την εβδομάδα θα γίνουν οι ανακοινώσεις από το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας για τις επιδοτήσεις ηλεκτρικού ρεύματος μηνός Φεβρουαρίου, όπως γνωστοποίησε o υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας μιλώντας στον ΑΝΤ1.

  Όπως είπε ο υπουργός, “αυτή την εβδομάδα το υπουργείο Ενέργειας θα ανακοινώσει τις παρεμβάσεις για τον Φεβρουάριο σε ό,τι αφορά την ενέργεια, τις επιδοτήσεις δηλαδή για το ενεργειακό κόστος που πράγματι είναι ιδιαίτερα αυξημένο σε νοικοκυριά και επιχειρήσεις”.

  Ο Χρήστος Σταϊκούρας επανέλαβε ότι “μέσα στις επόμενες ημέρες θα ανακοινώσουμε τις παρεμβάσεις που θα γίνουν για την ενέργεια”.

  Επίσης, υπενθύμισε τις δύο νέες παρεμβάσεις που έκανε την προηγούμενη εβδομάδα το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης για τον ΕΝΦΙΑ και τους αγρότες. “Κάναμε δύο νέες παρεμβάσεις την προηγούμενη εβδομάδα: η πρώτη παρέμβαση είναι ο ΕΝΦΙΑ, 350 εκατ. ευρώ και η δεύτερη παρέμβαση ήταν στους αγρότες σε ό,τι αφορά τους κτηνοτρόφους για το 7% του πρώτου τριμήνου στο τζίρο τους και σε ό,τι αφορά τα λιπάσματα που πάνε στο 6% άλλα 50 εκατ. ευρώ”, τόνισε με έμφαση.

  Για τον ΦΠΑ στα βασικά τρόφιμα

  Όσον αφορά στο εάν θα μειωθεί ο ΦΠΑ στα βασικά τρόφιμα ή ο ΕΦΚ στα καύσιμα είπε ότι αυτό θα εξαρτηθεί από το πώς θα εξελιχθεί η κατάσταση.  Πηγή

  Latest Posts

  spot_imgspot_imgspot_img

  ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

  ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK