Παρασκευή, 1 Δεκεμβρίου, 2023
spot_imgspot_img
More

  ΠΡΟΣΦΑΤΑ

  Έλενα Χριστοπούλου: Δεν χρωστάω σε κάνενα – Δεν θα ήθελα τόσες πληγές [vid]

  Καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου “The 2night Show” ήταν το βράδυ της Δευτέρας 10 Ιανουαρίου, η κόουτς μοντέλων, Έλενα Χριστοπούλου.

  Η ίδια, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στα επαγγελματικά της, αλλά και στα προσωπικά της.

  Για τα επαγγελματικά της: Δεν χρωστάω σε κανένα

  “Δουλεύω από τα 17, έχω δουλέψει και service και σε bar, έχω κάνει τα πάντα. Ήμουν από μία οικογένεια στην οποία δούλευε μόνο ο πατέρας μου. Μετά τελείωσα το σχολείο, ασχολήθηκα με Αγγλικά – Γαλλικά, έκανα πράγματα πολλά, είχα πάει και σε σχολή για ηθοποιούς, αλλά έκανα τα πάντα από δουλειές.

  Έτσι είναι ο χαρακτήρας μου, φεύγω, όταν βαριέμαι σε μια κατάσταση. Δεν βαριέμαι εύκολα, αλλά όταν νιώθω ότι συμβαίνει, δεν υπάρχει κάτι ώστε να με κρατήσει πίσω. Έχω φύγει από πολλά πράγματα και καταστάσεις, μέσα στα οποία, αν και περνούσα καλά, κάποια στιγμή ένιωθα ότι έπιανα ταβάνι”.

  “Κανένας δεν με έχει βοηθήσει εμένα στα επαγγελματικά. Δεν χρωστάω σε κανένα. Μου χρωστάνε, δεν χρωστάω. Το σκέφτομαι πάρα πολύ αυτό το πράγμα τον τελευταίο καιρό. Εγώ έκανα πάντα πολλαπλασιασμό με τις σχέσεις μου, προσωπικές, επαγγελματικές, φιλικές. Δεν διαιρούσα ποτέ και δεν αφαιρούσα από τους άλλους”, ανέφερε η Έλενα Χριστοπούλου.

  Έλενα Χριστοπούλου: Δεν θα ήθελα τόσες πληγές

  “Δεν με ενδιαφέρει να αλλάξω κανένα. Έχω αλλάξει εγώ για τους άλλους. Αυτό που είμαι τώρα, είναι στοιχεία από ανθρώπους που έχουν περάσει από τη ζωή μου… Δεν θα ήθελα τόσες πληγές, έχω πάρα πολλές μέσα μου στα προσωπικά. Τις άφηνα και κακοφορμούσαν”, δήλωσε η Έλενα Χριστοπούλου.

  Ο Αποστόλης μου έχει πει να τα παρατήσουμε όλα και να φύγουμε σε ένα βουνό

  “Μου έχει προτείνει ο Αποστόλης πολλές φορές να εγκαταλείψουμε την Αθήνα και να ζήσουμε κάπου μακριά οι δύο μας και του απάντησα αρνητικά. Δεν μπορώ τώρα ξαφνικά να του πω “Ναι” σε κάτι που έχω απαντήσει αρνητικά. Μου έχει πει να τα παρατήσουμε όλα και να φύγουμε σε ένα βουνό. Μπορεί του χρόνου να μου αλλάξει το μυαλό”, είπε χαρακτηριστικά η κόουτς μοντέλων.

  Ακολουθεί βίντεο:

  ΠΗΓΗ

  Latest Posts

  spot_imgspot_imgspot_img

  ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

  ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK