Παρασκευή, 2 Ιουνίου, 2023
spot_imgspot_img
More

  ΠΡΟΣΦΑΤΑ

  Έκκληση της μητέρας της Μαριαλένας στην παραγωγή

  Ζητά να επικοινωνήσει με την κόρη της. Τι απαντούν από την παραγωγή του Survivor;

  Ο Σάκης Κατούλης μπήκε στο Survivor και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη βρέθηκε στο επίκεντρο σχολίων, καθώς φαίνεται πως ο Γιώργος Λιβάνης και η ίδια ήταν ζευγάρι όταν η παίκτρια μπήκε στο παιχνίδι. Η οικογένεια της Μαριαλένας, φαίνεται πως έχει θορυβηθεί ιδιαίτερα από την εικόνα που βγαίνει προς τα έξω, ότι το παιδί τους φλερτάρει ξανά με τον πρώην και κάνει έκκληση στην παραγωγή να επικοινωνήσουν μαζί της.

  Όπως ανέφερε ο Αλέξης Μίχας στο Πρωινό: «Ο χωρισμός του Σάκη και της Μαριαλένας έγινε τον περασμένο Αύγουστο, υπό πολύ άσχημες συνθήκες, συνέβησαν πολύ άσχημα περιστατικά. Τα δίδυμα αδέλφια της Μαριαλένας, η μικρότερη αδελφή της, η μητέρα της, ο πατέρας της που έχει σοβαρό πρόβλημα υγείας και βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην Κύμη, δεν θέλουν η Μαριαλένα να έχει καμία επαφή με τον Σάκη Κατσούλη και θορυβήθηκαν πολύ έντονα όταν είδαν την σκηνή που ξάπλωσαν μαζί.

  Από εκείνο το σημείο και μετά, η μητέρα της Μαριαλένας, προσπάθησε να επικοινωνήσει με την παραγωγή. Είναι έντονα προβληματισμένη για την εικόνα του παιδιού της που βγαίνει προς τα έξω. Ενημέρωσε την παραγωγή για το πρόβλημα υγείας του συζύγου της και το ενδεχόμενο να μπει στο νοσοκομείο. Από την παραγωγή την ενημέρωσαν πως δεν μπορεί να επικοινωνήσει με την Μαριαλένα γιατί έχει υπογράψει σχετικό συμβόλαιο και αν προκύψει θέμα νοσηλείας τότε θα πρέπει να προσκομίσει η οικογένεια το σχετικό έγγραφο στην παραγωγή».

  «Οι γονείς της υποστηρίζουν τη σχέση της Μαριαλένας με τον Γιώργο Λιβάνη», σημείωσε ο δημοσιογράφος.

  Πηγή: zappit.gr  Latest Posts

  spot_imgspot_imgspot_img

  ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

  ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK