Σάββατο, 3 Ιουνίου, 2023
spot_imgspot_img
More

  ΠΡΟΣΦΑΤΑ

  «Έβγαζα καθημερινά 5 εκατομμύρια ευρώ αλλά δεν ήμουν ευτυχισμένος»

  Ο Νίκος Κοκλώνης μίλησε στα Μεσάνυχτα για την εποχή που έβγαζε καθημερινά 5 εκατομμύρια τζίρο αλλά στην ουσία δεν ήταν ευτυχισμένος.

  Μια πολύ λεπτομερής συνέντευξη για την ιστορία της ζωής του έδωσε ο παρουσιαστής και τηλεοπτικός παραγωγός ο οποίος δήλωσε πως στην δεύτερη απόπειρα ταξιδιωτικού γραφείου στάθηκε τυχερός μέσω μιας γνωριμίας και κατάφερε να πουλάει πολλά αεροπορικά εισιτήρια κάνοντας τζίρο 5 εκατομμύρια δολάρια τη μέρα, ωστόσο ευτυχισμένος δεν ένιωθε, αντίθετα τώρα που κάνει τηλεοπτικές δουλειές νιώθει πιο γεμάτος.

  Ακόμα αποκάλυψε πως κατάφερε να κάνει στην Νέα Υόρκη γνωστή την εταιρία του μέσω του Justin Bieber αλλά και πως είναι ερωτευμένος.

  «Πήρα την τσάντα μου κι είπα δεν πάμε να ανοίξουμε την εταιρία που έχουμε εκεί πολλούς πελάτες. Είχα τότε 5 εκατομμύρια ευρώ κι ήταν σαν να έχω 5 δισεκατομμύρια. Στη Νέα Υόρκη αυτά δεν φτάνουν ούτε για ένα μήνα. Έπρεπε να σκεφτώ κάτι ανατρεπτικό για να διαφημίσω την εταιρία. Την εποχή εκείνη όλοι έβριζαν τον Justin Bieber γιατί είχε οδηγήσει μεθυσμένος.

  Επειδή είμαι τυχερός και κατά τύχη στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής μου κρατείται ο ίδιος. Πάω εκεί με ένα εισιτήριο δίχως επιστροφή, όπως του ζητούσαν τότε στην Αμερική. Μόνο που έκανα αυτό δωρεάν έγινα γνωστός σχεδόν σε όλη την Αμερική. Απογειώθηκε η εταιρία που πήγα εκεί με έναν φάκελο. Πρέπει να έχεις και θράσος και είπα ότι του προσφέρω το εισιτήριο να πάει όπου θέλει. Φυσικά δεν το πήρε.»

  Νίκος Κοκλώνης: Μίλησε για τη χρεοκοπία του «Δεν είχα λεφτά ούτε για εισιτήριο λεωφορείου»

  Στην Ελεονώρα Μελέτη έδωσε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης ο Νίκος Κοκλώνης και αναφέρθηκε στην χρεοκοπία που τον σημάδεψε λίγα χρόνια πριν.

  «Δεν είχα τίποτα. Δεν είχα χρήματα για να πληρώσω το εισιτήριο του λεωφορείου. Κανείς ωστόσο δεν πρέπει να δέχεται πως έχει χάσει το παιχνίδι, δες εμένα, μηδέν λεφτά αν έχει κάποιος, αν το πιστέψει μπορεί να έχει εκατομμύρια, Δεν μου αρέσει η μιζέρια, τα βλέπω όλα θετικά.»

  όσο για τις δύσκολες στιγμές της ζωής του αποκαλύπτει: «Δεν ζητάω βοήθεια από κανέναν, δεν είμαι άνθρωπος που θα σηκώσω το τηλέφωνο και θα πω «βοήθησε με».

  Όσο για τον Τρύφωνα Σαμαρά αποκαλύπτει: «Στα δύσκολα μου ο Τρύφωνας, που έχει τη τρέλα του, με πήρε και μου είπε «Νίκο έχω μαζέψει κάποια χρήματα, πάρτα!» αλλά εγώ δεν υπήρχε περίπτωση να τα πάρω και του είπα πως αν θέλω βοήθεια θα κάνουμε μαζί πολλά κομμωτήρια»

  Πηγή: true.gr  Latest Posts

  spot_imgspot_imgspot_img

  ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

  ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK